Tutorial jelaskan link

Nak Shout Raya?..Pergi blog AFIZ

Assalamualaikum...
Ni supaya jelas link-link kat blog kita.Contohnya macam link kat blog saya..ce lintas cursor anda kat link saya..
Meh sini nak ajar..
Dashboard-Design-edit HTML-tick Expand Widget Templat.Dengan CTRL+F cari code ini:
a:hover
Dah jumpa,copy code saya bagi ni dan paste kat BAWAH code tadi:
 font-size: 20px;font-weight: bold;text-decoration: none;}
Size bole kita tukar tapi jangan lah besar sangat..terbeliak pulak mata orang lain nanti..sedang-sedang dah ler..
Dah tu Preview dan Save..selamat mencuba..

2 ulasan:

  1. jelaskan link...?

    tak faham

    BalasPadam
  2. @gedek!:ce uncle lalukan cursor kalt link yang warna merah.link tu jadi besar..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.