Tak backup template?

Assalamualaikum...
Fuh..akhirnya dapat jugak settlekan masalah code apa ntah yang banyak dan ramai kat atas sana..Tak tau kenapa dia muncul.Sesiapa yang view guna Mozilla memang nampak code-code tu semalam,yang pakai Internet Explorer,tak nampak.Terlupa nak printscreen pulak.Terpaksalah saya tukar templat baru dan ubah semua yang ada.
Mungkin benda tu jadi macam tu sebab saya tak backup template.Suka-suka hati bapak mak kucing main coding,akhirnya rasa macam nak tutup blog semalam.Pagi ni bangun fikir cara nak settle semua masalah,barulah  hati senang hupdate banyak-banyak.
Seperti yang saya kata tadi,mungkin saya tak backup templat,so apa kata kita belajar backup template.Ini bagi newbies ok..
Ini perlu kita buat bila kita nak bercinta dengan CODE HTML.Caranya:
Klik jer kat Download Full Templat.Jadi kalau dah salah main coding ke benda,kita dah tak perlu risau sebab dah simpan dalam lappy...
Ok.Babai..Jumpa lagi lain entry..

3 ulasan:

  1. penting backup template ini..:)

    BalasPadam
  2. hikhikhik.. tak pernah buat.. weekend ni nak try buatler.. at least selamat skit kan.. tak pening2.. ;)

    BalasPadam
  3. kalau untuk blog bru , mcm mne pulak erk ?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.