Banner cute

Assalamualaikum...


Perhatian bagi yang dah letak banner lama azzah.Sekarang azzah dah ada banner baru:




Cantik tak banner kite?.Cantik kan?cantik kan?.Bukan azzah yang buat,ni hadiah dari bloggers MISS ARY.Terimakasih banyak..memang azzah ada niat nak buat banner baru tapi belom ada masa,sekali ada orang bagi..rezeki..rezeki..

Terimakasih sekali  lagi MISS ARY,azzah sangat sangat suka...

Kalau ada yang sudi tepek kat blog,silala berbuat demikian,inform ye....

Kbai.

11 ulasan:

  1. =) tq sudi...ni bru nk bljar bt...banner2 yg azzah bt lg cantik...(^_^)

    BalasPadam
  2. cantik..header akak pon cute sangat

    BalasPadam
  3. vintage style, sangat anggun. :D

    kak azzah kenapa tempahan doodle itu ada ikan2 ye. curious. kepala dah terbayang biskut ikan dah ni. angau agknya sy.

    BalasPadam
  4. dah lama tak tukar banner blog... nak buat la nanti

    BalasPadam
  5. alolo.. shomey sangat.. ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.