Banner Giveaway by AzzahSaid

Assalamualaikum...


Salam mauliddur rasul semua..sempena cuti yang agak panjang ni,azzah ingat nak buat GA ringkas,hadiahnya pun ringkas.Hari tu kan dah buat doodle GA,dah habis,doodle pemenang pun semua dah bagi.

Ada yang tak menang dan mintak buat doodle GA lagi,jadi azzah buat la lagi cuma kali ni dapat banner gif macam banner GA ni:







Ni nama dia,banner gif sempoi habis,ada awan gerak-gerak gitu..

Ada siapa nak tak?Kalau nak ikut simple rules ni:

1-FOLLOW blog ini
2-LIKE fanpage
3-buat entry dan letak banner kat atas.
4-dalam entry,bagitau nak letak nama apa dan tulisan warna:
NAMA:
WARNA:
tengok contoh banner tu ye.
5-letak link entry kat kotak komen entry ni sahaja.


Tarikh tutup 31hb Januari 2013.
Hadiah untuk 30 yang terawal..yahoooo..
tapi kalau lebih penyertaan,yang lebih tu azzah akan nilai melalui entry menarik.Yang pasti 30 terawal akan dapat hadiah..apa lagi cepat la buat entry.

P/S:Ilham dari banner chibird








38 ulasan:

  1. saya join..hew..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  2. Mcm mn buat gmbr bergerak mcm tu?

    BalasPadam
  3. saya nakk banner !huhu
    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  4. Mcm mn buat gmbr begerak mcm tu..

    BalasPadam
  5. WOW MENARIK... JOIN... ^^

    http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  6. awww.. nk join, nk join :D

    http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  7. Kak Azzah, I'm Join !!! http://norossakinah.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  8. join
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  9. hyep! awww... comel, dn menarik ;).. nk join..

    http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  10. Salam maulidur rasul ^^ Saya telah sertai segmen saudari ^^

    http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  11. saya join...

    http://www.sigadismerah.my/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  12. http://www.hazirahmuslim.my/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  13. sy join jg...cantik sgt..blh azzah tlg ajarkan nk buat banner gerak2 mcmtu??

    http://aressazman.blogspot.com/2013/01/azzahsaid-banner-giveaway.html

    BalasPadam
  14. http://ainnadia2.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  15. join :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-pencarian-bloglist-feb-2013.html

    BalasPadam
  16. join : )


    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html


    *sory salah send -_-

    BalasPadam
  17. join :))

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  18. Nak join :)

    http://nurulasfizahatan.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  19. Join :)

    http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  20. anith join ~
    http://anith-amalina.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  21. Saya join :)

    http://anisahnurulanis.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  22. join :)

    http://augustandmarch167.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  23. join :)
    http://augustandmarch167.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  24. saya join :)
    http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  25. joined
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  26. Join :)

    http://3259thelittleboy.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  27. hi..sy joined
    http://auniqarya90.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  28. http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    nak nak ..huhu

    BalasPadam
  29. yaya join sini http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  30. join
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  31. datang join

    http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  32. Wah rajin azzah buat ga...sila join cepat kawan-kawan ^^

    BalasPadam
  33. join... http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  34. saya join .. saya 30 ke bwah .. harap entry saya menarik :DD

    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2013/01/banner-giveaway-by-azzahsaid.html

    BalasPadam
  35. salam maulidurrasul.. saya dah pernah dpat banner kak azzah.. comel2

    BalasPadam
  36. salam.
    sy berminat nak join.

    http://duiton999.blogspot.com/2013/01/klik-banner-di-bawah-untuk-join.html

    BalasPadam
  37. jemput juga sahabat-sahabat kat sini join bloglist saya
    di :
    http://duiton999.blogspot.com/2013/01/publisiti-percuma-sahabat-super-blogger.html

    komen ini dengan izin tuan blog. :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.