Felt craft yang cantik

Assalamualaikum.....



Sekarang famous dengan felt craft ni,azzah pun ada dapat hadiah felt craft dari kawan-kawan blogger.


tapi bukan dapat yang ni la..ni jumpa kat tumblr.








pizza?


telor dan bacon?



wah..comelnya..




Felt broaches


dan paling azzah suka..






kalau dapat buat ni kira bangga habis la ni..comelkan?


Kat page ni pun banyak felt craft yang comel dan cantik..azzah baru siap lukis dia punya cover page..


Banyak hari jugak nak siapkan sebab ada banyak benda kecik-kecik kena lukis..Apa lagi jom la shopping online..jimat masa dan tenaga..:D

p/s:entry promot





19 ulasan:

  1. wahh comel2nya =)
    mmg benda ni skrg orang mmg suka eh? kite pun ada buat jugak tapi namalah =)

    BalasPadam
  2. :O~~ aaa *melopong jap*,berkaitan dgn craf. febret. tp nk buat felt ni sungguh tak rajin. bemain dgn benang, alahai. klu kain terkoyak, nak aje gune stapler (begitulah perasaan awanano tika mengang benang) sb cerewet dgn jahitan sndiri. hew3.

    BalasPadam
  3. wah..menarik..btw..
    amek berapa lama buat design macam ni?

    BalasPadam
  4. thank promot blog saya dear..tapi blog saya belum di edit ag..hehe..thank yerk(^_^)DKDE

    BalasPadam
  5. menkjubkan gmbr cover page tu..=)

    BalasPadam
  6. http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/01/2nd-giveaway-by-aimi-wardina.html

    Join la kalau boleh :)
    *sure kak boleh menang!

    BalasPadam
  7. eeeee felt last tu, paling omeyyyy

    BalasPadam
  8. perghhh sangat lah comel felt craft ni :D hope oneday dapat jugak nak memilikinya . ^^"

    BalasPadam
  9. comel semuanya...yg last tuh mmg comel!!suke2

    BalasPadam
  10. Comelnyaaaaaaaaa ! Felt craft + doodle kak Azzah = Super comel :D

    BalasPadam
  11. SAYA BARU SIAPKAN ORDER RITU, TGALL CIKOT PUNYA JE LG..HEHEHE.. DA LAMA TAK BUAT TERKIAL2..

    BalasPadam
  12. Wah...comel 2....saya suka sgt.... salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.