Freebies doodle nurse yang cantik jelita

Assalamualaikum...


Seperti yang dijanjikan dalam PAGE azzah yang berwarna-warni tu(LIKE le sekali..:D),ni dia freebies nurse yang muda jelita lagi bergetah..freshie nih..





A:eh,kenapa satu je tuan blog lukis?.
B:eh,sukahati dia lah!

MAHAHAHA..cover sikit..kih..kih..kih..:D


Sebenarnya hari tu kan ada azzah buat tutor doodle ala sticker tu pakai doodle nurse untuk hadiah pemenang  GA yang azzah sponsor.Tiba-tiba ada yang berkenan,makanya azzah buat la satu tapi tak sama lah sebab yang tu pemenangnya dah request.

Nak guna jangan lupa credit tau.
Kbai.

15 ulasan:

  1. akak kalau saya nak request freebies boleh ? kalau boleh saya nak akak buat freebies cita2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah,tunggu free dan rajin..

      Padam
  2. Comel je. Kalau azzah yg lukis, semua comel belaka.

    BalasPadam
  3. cecomel nurse ni kak. suka suka! <3

    BalasPadam
  4. sukanya.. kak azzah buat doodle memang lawa2! geram...

    BalasPadam
  5. ayat begetah tak tahan tu.. kih3. always comel lah. ^e^b

    BalasPadam
  6. olo sweetnya kakak nurse ni... mcm nurse kat unit CAPD pulak deno tengok :)

    BalasPadam
  7. omey , mana doktor hensemnya ? ;p

    BalasPadam
  8. comel.. hehe.. kasi kakak la. =P

    BalasPadam
  9. atoto , comell banget nihh , hehe , doktor encem pulak manaa. hahaa :D

    BalasPadam
  10. kalau lukis doktor mesti pakai spect kan..hehew

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.