Percuma!Set telekung seni kanak-kanak

Assalamualaikum...


Ada satu contest menarik kat FB yang azzah nak kongsi..hanya LIKE,COMMENT DAN SHARE saja kat FB.Hadiah pun best..



Telekung kanak-kanak.




Syarat-syarat pun mudah,cuma like page Munawwarah Closet Online,letak komen kat  SINI ' ANAK SAYA MESTI RAJIN SOLAT ' dan share gambar kat atas..



Terbuka untuk semua,tak kisah la ada anak perempuan atau tak ada sebab kalau ada rezeki menang telekung kanak-kanak yang cantik tu boleh buat hadiah kan?

Jom semua join.Tarikh tutup 31hb Januari 2013



15 ulasan:

  1. comel telekung kanak kanak ni :)

    BalasPadam
  2. Wah , nak ! Tapi , saya mna ada anak :3 Nak telekung tuh untk diri sndiri :/

    BalasPadam
  3. comel doodle tuu ;) saya suke :)

    BalasPadam
  4. kalau iqa yg nak pkai buleh ? kekeke comel sgt lah ^^

    BalasPadam
  5. wah comel . slalu telekung warna putih . dah la tu , jarang pulak :( tapi sayang munirah dah besar , ehehehe :3

    BalasPadam
  6. doodle akak pon sebiji gan gambar adik tu...hee

    BalasPadam
  7. Jom join contest ni :) yang belum kahwin pun boleh join :) boleh kasi kat anak saudara :)

    BalasPadam
  8. takde anak pun boleh join :) boleh kasi adik ke anak saudara ke :)

    BalasPadam
  9. nak join jugak la..mn tau menang...simpan telekung tuk anak nnti..kihkih

    BalasPadam
  10. comel telekung tu . terasa nak pakai . tapi tk muat .

    BalasPadam
  11. kalau lukis salu..boleh motivate kanak2 untuk bersolat nie...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.