Freebies Oyen the cat

Assalamualaikum..


Azzah memang suka lukis dia..banyak post kat page katun dia,jadi azzah ada buat freebies Oyen untuk korang,diinspirasikan dari Pusheen the cat yang famous tu.







GIF






Siap ada gif lagi..ambik la,credit tau.

Nantikan lagi banyak freebies Oyen..
Kbai.:D




24 ulasan:

  1. ishhhh!! comelnyaaaaaaaaaaaaaa... boleh gerak2 lagi.. awwwwww

    BalasPadam
  2. oloh geram betul dengan oyen2 ni... amik satu ye azzah.. deni nak simpan buat koleksi :)

    BalasPadam
  3. maskot2.. telah tersalah faham dgn Oyen satu ketika dahulu.. XD, sb Oyen pggil makwe die ibu ye.. *hee malu2~*

    BalasPadam
  4. kucing saya ada nama oyen. heheh. btw comel ^^

    BalasPadam
  5. Sukalah menatang ni. Thanks akak.. Cute.. Sya amik satu utk wallpaper hp :)

    BalasPadam
  6. ini terlampau comel!! tambah2 bila gerak2 camtu

    BalasPadam
  7. comei sgt =) guna ape ek nk wt benda2 cmni?

    BalasPadam
  8. comel la...teringat kucing kawan saya nama dia yean....haha

    BalasPadam
  9. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    BalasPadam
  10. kak azzah, kenapa buat comel sangat...geram tengok benda kiut miut cam nie

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.