Free header muslimah yang manis(bersambung dengan body)

Assalamualaikum....


Free header muslimah untuk korang...yang mana satu paling cantik?
















SIZE:width 700,height 400,klik untuk size sebenar.


Ni header bersambung dengan body sebab tu terpaksa letak blockquote.Kalau tak letak blockquote kot-kot korang tak percaya lak tu header bersambung dengan body.

Amacam?cantik tak kita buat header?..buat free dulu,test market orang cakap,sok-sok boleh ambik commission..:
Disebabkan tak ada watermark,kalau nak ambik komen and credit okeh?


Kbai.

39 ulasan:

  1. salam..comellllllll.. amik satu :D

    BalasPadam
  2. akak... cantekk!!! qynn nakkkk. nakkkk!!! hehe tq :D

    BalasPadam
  3. sayangnye....saya seorang muslim...bukan muslimah

    BalasPadam
  4. cantik comey je..nak ambik boleh ye...

    BalasPadam
  5. huh lawa2 semuanya . tudung floral ayu gituu :3

    BalasPadam
  6. comel semua! ambik 1 ye :) terima kasih :D

    BalasPadam
  7. ni dh lebih dr cantik dah ni.. simple tp gojes

    BalasPadam
  8. comelnya..rasa mcm nk amik semua jee..heeee :)

    BalasPadam
  9. comelnye..geram2.. semua cantik tp paling suke yg last tu..color peach

    BalasPadam
  10. yeay dah amik header ni...credit to entry...

    http://sayapencintahijau.blogspot.com/2013/01/free-header-by-azzah-said.html

    BalasPadam
  11. salam Azzah, semua nya cantik, akak ambil satu mohon izin azza ya utk ambil....

    BalasPadam
  12. salam Azzah...sy nak amek satu ye

    BalasPadam
  13. cantik sgt2..tapi xde wrne biru..hehee

    BalasPadam
  14. amboi rajinya ,comel pulak tu ..

    BalasPadam
  15. heaser percuma..rajinyaa cik azzah

    BalasPadam
  16. cantik cantik cantik!!! suke2! :)

    BalasPadam
  17. Comelnyerr !! ^_^ Yang wrna itam ngan pink last skali tuh ohsem ... ;D

    BalasPadam
  18. comel sangaaaaattttt! shu suka! ^_^

    BalasPadam
  19. mintak izin ambil ye :D . thank you so much

    BalasPadam
  20. assalamualaikum... acik amik satu ye,..!! comel smua..!!

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum . Cantik lah . Mintak satu ya :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.