Bukan saya tak nak join GA tapi....

Assalamualaikum...


Azzah tak suka buat benda kat bawah ni:



Kalau setakat follow blog penganjur boleh diterima lagi sebab faham kita boleh tahu update pasal GA tu  tapi bila ada pulak buat syarat WAJIB follow dan like semua fanpage sponsor bagai,memang tak sanggup.Kalau setakat 2 atau 3 boleh la tolak ansur tapi bayangkan kalau berpuluh-puluh..mau hang laptop..dengan internet yang macam semput-semput ni memang akan bertambah nazak la laptop ni..

Azzah masih tak tau kenapa mesti buat syarat-syarat yang menyiksakan macam tu.Masa baru blogging awal tahun lepas tak ada pulak yang buat syarat-syarat macam ni,sekarang dah semakin berjangkit-jangkit...


jadi pada yang tag dan invite azzah join GA dan contest..maaf,tak dapat nak join.
Harap memahami.Kalau nak tag jugak pastikan syaratnya ringkas-ringkas ye cayang-cayang ku..






HOT!
campaign image

campaign image







11 ulasan:

  1. Sama la kita...Saya join setakat yang buat syarat simple je.

    Diorang nak promote blog. Sebab tu buat macam tu. Kebanyakan sponsor buat business.

    BalasPadam
  2. WAJIB PULAK TU! mmg tak la,,nk guna perkataan wajib utk tarik perhatian,,slh strategi ni..

    BalasPadam
  3. tu laaa kan. sabor aje laah. kdg turutkan juge sebab nk sapot pny pasal. azzah join la segmen ben ashaari. sempoi je. tp kne alert la sbb segmen tak sampai satu hari tutupnye. insha Allah. untung² lyssa dtg singgah. ;)

    BalasPadam
  4. setuju, cik tikah pun benci kalau kena like semua sponsor. adoi.. mcm memaksa kan. suka join GA yg simple je :)

    BalasPadam
  5. you are right sis. Give me five! kalau stakat stau dua tu mampulah lagi nak follow tapi kalau dah berpuluh2 mcm kak azzah cakap tu.. pergh... melebih2. Tapi kalau tak join mcm x elok plak. Yala org cakap kita join GA nie mcm kita eratkn silaturahim dgn blogger lain kan.. hurmmm3

    BalasPadam
  6. sama la sis.. dulu xde lak contest yg syaratnya kemain byk.. sekarang ni byk lak contest yg letakkan syarat yg kdg2 xmasuk akal

    BalasPadam
  7. ramai gak yang buat camtue.....eca pun masih berfikir2 nak wat camtu,tpi ramai xsuka kn?...

    eh eh.jom join rumah terbalik giveaway...........

    BalasPadam
  8. isk isk..i agree with kak azza..
    kdg2 syarat tu la yg menolak tuah untuk blogger lain nak join..hehe:)

    BalasPadam
  9. betul..silap2 meletup laptop..huhu

    BalasPadam
  10. ca pernah jumpa jugak...ada org tag caa..tp sekali tgok halamakkkk..berderet la pulak sponsor dia yg kena follow n LIKE...wajib lak tu..so, mmg terbantut terus niat nk join..sori la...hihi

    BalasPadam
  11. selama niza bloging sekali je join GA tu pun sbb nak hargai la jasa kwn yang tag, lepas tu klu ada sapa2 tag pun niza tak join dah...ntah, tak minat la join GA, segmen ke..dgn syarat ntah apa2..menyusahkan je.

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.