Review blog-blog yang menarik organ dalaman

Assalamualaikum....




Dah dua hari entry macam sengal-sengal je,hari ni terasa nak men"seriuskan" diri pulak.Hari ni nak bayar hutang kat yang join segmen review tu.Kali ni 4 blog terus.Lepas dah habis review ni nak lukis doodle pulak untuk yang mintak doodle,tu pun kalau rajin la..



Mula-mula kita review dulu ye...layan!


                                                                    YUSLINA


Entry terbaru dia tentang ngape nak jadi gay/lesbian?.Komen azzah tentang blog dia:
1-Shoutbox tu naikkan kat atas sikit.Senang readers nak tinggal jejak dan kita pun tak payah nak scroll sampai bawah.





My Photo
                                                                             SUHA

Tiba masanya review blog Mama katak ni dan azzah adalah salah seorang katak di dalam blog dia.Tak dapat copy header,kita copy gambar profile dia..Ini untuk memudahkan sessi mempromote blog dengan tuan dia sekali bagi glamer tahap seratus..
Setakat ni,blog suha adalah blog terlama yang berada dalam bloglist azzah dan paling azzah suka skodeng sebabnya tajuk selalu gempak.Cuma lately dia kurang blogging atas sebab-sebab ketandusan idea dan busy yang teramat-amat.
Komen azzah:
1-button follower tu naikkan kat atas sikit.





coretan hati

                                                             CIK VIOLET

Sebelum dengar komen pasal blog dia,korang baca pasal entry ovari ni dulu.Penting untuk pompuan!.
Blog dia simple sangat.Komen azzah:
1-Tak ada apa nak komen.
Ish,teringin jugak nak letak background putih suci macam ni..






                                                                DILADAYU

Comel dan lembut muka adik ni.Sejuk je nengok.Blogger baru kot ye.Entry pun banyak tentang GA.Komen azzah:
1-Buang widget yang tak berkenaan macam jam(ada 2 jam dalam blog dia..)
2-Daftar iklan.sambil blogging kita boleh kumpul sikit duit kan..boleh bayar broadband.




Done review.Siapa nak blog dia azzah review dan promote macam blog-blog kat atas,klik SINI.

Sekian.

p/s:blog-blog yang azzah review akan di ping kat FB(suka tak?)

7 ulasan:

  1. komen ko de orang x suka ke??hehe

    BalasPadam
  2. hish ada ke komen akak yg orang tak suke...geramnya! huhuhu

    BalasPadam
  3. bila nak review blog aini plak,.hehehe

    BalasPadam
  4. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/

    http://sabryoppa.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. ala..nampak bebenor blog cik violet ni simple bebenor..hehe..btw, thanks review..salam kenal ea azzah :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.