Review blog Farah dan E'raz

Assalamualaikum...


#bulan depan dah slim balik..



Hari ni macam malas sikit nak update..lagi pun tak ada idea..Baru teringat nak promote blog..ha..see betapa pelupa nya azzah sekarang..Dah sarat-sarat ni memang pelupa sikit..kadang-kadang masa tidur pun lupa nak bangun..

Kali ni blog yang azzah review,azzah dah klik semua yang ada dalam blog diaorang..efb,twitter,tumblr,fanpage.Semuanya azzah dah godek..

Siapa yang jadi mangsa kali ni?

Kisah Farah Alias

azzah dah lama follow SI FARAH ni..farah ni amat lah rajin update belog..kadang-kadang sehari ada 5entry(betoi ka?)..tak percaya,cuba letak blog dia dalam bloglist..dan dia sangat cantik ok..singgah jom.





                                              E'raz

Blog kedua blog si kumbang.Bagi azzah E'raz ni blogger baru sebab dia start blogging November 2011 tapi followers dah 1000+.Mesti rajin blogwalking kan..ke ada cara lain..ce pi try tanya dia..


Done review ..

Siapa nak azzah promote dan review blog,klik SINI...dan please click gambar bawah ni untuk my baby..

Terimakasih..


7 ulasan:

  1. lawak akrtoon tuh trbg. haha.. jom terjah!

    BalasPadam
  2. review blog suha berkali2,boleh?hikhik

    BalasPadam
  3. wah review blog.. bestnya blog direview

    BalasPadam
  4. hehe tak sabar nak tunggu kak azzah punya baby..so jijah klik tabung utk baby yer :)

    BalasPadam
  5. thanks sis!!! hihi..actually, e'raz fadli tu my bro-in-law :) ..

    BalasPadam
  6. Thanx sebab review blog E'raz.. ;)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.