Doodle romantik untuk Jijah

Assalamualaikum....



#cover sikit lubang hidung tu


Ops bukan yang ni.






Ni ha...



Cik Puan Azizah pernah mintak doodle dan hari ni baru dapat buat..Sebenarnya lepas dia nikah dulu nak buat doodle untuk dia tapi masa tu kan busy dengan kerja jadi tak sempat..Sekarang baru terbuat..lepas ni akan ada lagi doodle untuk beberapa bloggers.

Tema doodle ni pink.Walaupun gambar sebenar bukan baju songket pink tapi azzah buat jugak sebab pengantin kalau tak pakai songket masa sanding memang rasa tak lengkap.Azzah sanding pun tak pakai songket tapi kami ganti dengan ambik gambar kat studio pakai songket..baru terasa aura kemelayuannya..

Entry ni jugak sebagai ganti entry ucap terimakasih pada Jijah sebab sudi hantar kad kawen walaupun dah bagitau awal-awal tak dapat pergi.Kad dah sampai tapi tak dapat buat entry..nak upload gambar dari hset ke lappy tak boleh..

Kiranya ni entry 2 dalam 1..harap Jijah sudi la terima doodle tak seberapa dari sis..Pda yang nak mintak doodle,boleh request kat fanpage azzah..like dulu tau..

11 ulasan:

  1. confirm mmg jijah suke!! thanks sis..sangat comey ok! jijah suke2..

    BalasPadam
  2. nanti bile kite kawin, tolong buat doodle mcm tu jugak ye.

    pastikan muke bakal suami tu sebijik fahrin ahmad. haha! :D

    BalasPadam
  3. comelnye doodle..
    mesti kak azzah tak menang tangan nak buat doodle ni..hehhe

    BalasPadam
  4. makin aktif melukis doodle kak azah nie..tomey.. :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.