Review blog Nuna dan Ekah

Assalamualaikum...





♕- when i start to write..-♛

NUNA

Cantik dan simple blog dia.Azzah suka header dan background.Rasanya blog adik ni masih baru sebab followers pun tak ramai.Jom kita naikkan semangat blogging dia dengan pi singgah ramai-ramai ke blog adik NUNA.



// ! CoReTaN EKaH ATiQKaH ~~

EKAH

Blog adik ekah ni pun masih baru.Tapi walaupun baru,tak ada nak komen apa sebab semua dah ok.Berbeza masa azzah awal blogging tahun lepas.Banyak kurang dalam blog.Sekarang pun masih ada kurang cuma tak ada sapa pun nak review blog azzah..:(




Kenapa 2 blog ni dipromote?

sebab diaorang join segmen azzah yang NI.

Sekian...jari segan nak taip lama-lama..



campaign image


8 ulasan:

  1. hehee makin lma dah mkin xpert azzah...saya pun msih terkial2 ubah sana sini...;p

    BalasPadam
  2. cik tikah kan pernah review blog kak azzah. hehehe...

    BalasPadam
  3. Yea2..blog kite dah direview..jom ramai2 singah blog saya meh.hee.

    BalasPadam
  4. wah, blog Ekah sudah direview. thanks Kak Azzah.

    BalasPadam
  5. @Aishah Jahirahazzah x expert mana pun dear..biasa je...

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.