Review penonton Sumpahan Kum Kum

Assalamualaikum....













Tu istimewanya berdating dengan cik hasben,sebagai pelengkap sesuatu..Sesungguhnya suami isteri saling melengkapi..kan..kan...kan..











25 ulasan:

  1. cerita ni sumpah seram. best bestt!

    BalasPadam
  2. ala2..suwit jee..tp kalau cite antu sy tengok guna celah2 jari..XD

    BalasPadam
  3. so sweet kalau pegi dgn en.husben..
    so sour kalau pegi dgn en.boipren.huhuu

    BalasPadam
  4. semua review ckp serammm je haa

    BalasPadam
  5. pewiiiiittttt! sweet la k.azzah n en hasben :)

    BalasPadam
  6. huwaaa jeles2...mak nk kahwin..hehehe

    BalasPadam
  7. Sweet..ok, nak cari asben! ahaha..

    BalasPadam
  8. erkkk takpelah..terima kasihlah...dpt tiket free pun saya x mau pergi ngrrr ^^

    owh suka sgt tgk doodle sis ada yg buat saya gelak,ada yg buat saya senyum sorg2 hinggakan officemate & bos selalu tegur..hah...awat senyum sorg2 ni...

    kalaulah diorg tau saya dok curi2 buka blog sbb nak tgk sis azzah update,mau kena sound nie ngeee ^*

    BalasPadam
  9. Heee heeee heee... (mengilai)

    BalasPadam
  10. masa bercinta comel sangat. tapi bila dah kahwin lagi comel and sweett..

    BalasPadam
  11. nak kawen ! nak kawen !

    *haha gatai ..

    BalasPadam
  12. isk,comelnya..jom kawen!haha:D

    BalasPadam
  13. Alolo romantiknya.. Cik hasben sapa nak tutuo mata dia plak? Huhu

    BalasPadam
  14. Comelnyer entri :-)

    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/02/selamat-tinggal-kota-raya.html

    BalasPadam
  15. azzah p tgok sumpahan kum2 ke... nk sgt tgok tp mak ngan hasben xkasi tgok...T.T

    BalasPadam
  16. kan kan kan...Alhamdulilah bestnya! hehe

    BalasPadam
  17. rugi sapa yang tak kawen...
    seronok kan dating dgn suami..

    kdg2 bila kuar dating, duduk berdua atau buat apa sj xtvt bersama2..rasa bahagia sgt, macam pasangan yg bercinta jgk la. :D

    BalasPadam
  18. beria tutup padahal tengok gak... eh...time ngandung gini x elok tengok citer2 camtu -_-

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.