Pemandangan indah

Assalamualaikum...






Tiga helai sepuluh hinggit,tiga helai sepuluh hinggit..he..he...




Masa menyewa dengan kawan-kawan masa study dulu pun macam ni jugak,dah kawen ni tak pernah la pulak buat macam ni..nak sidai baju kecik pun dalam bilik air..sebelah menyebelah orang bujang..malu!


campaign image

18 ulasan:

  1. uncle panggil tu 'jemur sotong kering'

    BalasPadam
  2. haha tau takpe.. tu yang abah saya buat penyidai kt belakang rumah je.. xde orang nampak.. hehe

    BalasPadam
  3. jiran datang ni..hi..

    hhee...emm..kita sidai belakang rumah je..

    BalasPadam
  4. sebagai perempuan seyesly malu gile nak buat cam tu :| memalukan . hahaha pelbagai aneka warna . kecik besar . errr . ==" .

    BalasPadam
  5. Bahaya auu..pernah terjadi kat u saya,underwear student2 hilang.tak tau sape curik..

    BalasPadam
  6. sotong kering! lelong lelong..ekeke :p

    BalasPadam
  7. memang malu kan kalu ternampak even bukan kita yg punyer..sbb benda tu tertutup klu boleh biarlah ia disidai pun ditempat yg tak dinampak org..sopan sikit..huuu~

    BalasPadam
  8. hakhakhak....da selalu sangat buat cam ne....dah la rumah eca tingkat paling bawah,pastu sidai dlm satu hanger....budak2 lelaki main bola kt depan asyik jeling ja.hahahaha

    BalasPadam
  9. masa ca dok umah sewa, sidai dalam umah...kalo nak sidai kat luar pon,pakai hanger yg bulat tu,keliling cover ngan tuala..hehe....sbb malu kang ade dak laki klas dtg nak amek note ke ape..hadoi..

    BalasPadam
  10. haha..comel je azzah lukih bra tu..

    niza tak pernah sidai baju dgn suar kecik kat luar rumah...sidai kat bilik belakang je.

    BalasPadam
  11. jemur google! bak kata roomate..hehe..

    slmt pg jagk!

    BalasPadam
  12. slmt pagi...
    jemur kat belakang umah jer... terlindung dari segala pandangan... hehehe

    BalasPadam
  13. kalau sidai kat luar memeng hilang la,,tak tahu apa motif nak rembat barang2 ni..

    BalasPadam
  14. uihhh dulu hostel merata sidai...kuikuikui

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.