Cara nak hitamkan gigi dan gusi

Assalamualaikum...






















Kan dah hitam..la..la..la..:)








13 ulasan:

  1. haha..sweet je entri ni azzah :D

    BalasPadam
  2. memang cam tu kan? tu pasal msred makan oreo kat umah je, tak makan bila kat luar... kakkaaa

    BalasPadam
  3. lepas tu takyah gosok gigi..
    hehe...^^

    BalasPadam
  4. kak azzah pergi singgah blog kami,,ade kene mngene entry akak dgn kita..hee~ gigiku berwarna kan?

    BalasPadam
  5. Putar... Rasa,, Dan Celup..

    Mama!!!

    oppss.. terpengaruh ngan iklan plak.. huhu

    BalasPadam
  6. haha.kalau ade orang offer biskur oreo kat luar mmg kena tolak,jaga gigi katanya :p

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.