Cupcake untuk LYSSA

Assalamualaikum...


doodle kali ni ada hidung sebab nak tunjuk kekembangan lubang hidungku..



Terimakasih sudi follow blog buruk sis..Walaupun azzah jarang komen blog LYSSA tapi azzah selalu baca entry dia bila dia ping kat fb.Pernah jugak add Lyssa kat FB tapi dia dah terlalu banyak permintaan,hanya mampu subscribe je..
Kalau korang tak percaya dia follow ce tengok kat tempat follower tu dan kat shoutbox..comel je orangnya..nanti baby lahir bulan depan,boleh la jadi anak angkat Lyssa..hew..hew..



Pada lain yang dah follow pun terimakasih..nah cupcake sorang satu..baca Bismillahirrahmanirahim dulu sebelum ngap..




HOT!
campaign image
campaign image

12 ulasan:

  1. wah, org femes follow blog akak :)

    BalasPadam
  2. wahh..orang famous follow blog yang famous ^_^
    sedapnyaa tgk cupcake tuuu :P

    BalasPadam
  3. untunglahhh :) cupcake comelllll

    BalasPadam
  4. retis tu kak!! untung la kak..hehe

    BalasPadam
  5. amboi..sonok...sonok..:D

    lyssa follow google jerk..hahaha..

    xsudi nk follow blog ag..:D

    BalasPadam
  6. wahhhh. kemain lagi. nak jugak cupcake. ;)

    BalasPadam
  7. comeinye kek (^-^) n nice blog n tutorial.. xpecially to me newbie =D

    BalasPadam
  8. ca kalo blogger femes ni ca jd silent reader je..nk komen sgn da..ramai sgt koemn..hihi

    BalasPadam
  9. kan..lyssa ni bagus je orgnya..tak sombong. dia ada folo blog niza jgk tapi lupa nk buat entry khas kat dia. hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.