Malu-malu beruang-part 1

Assalamualaikum..


calling-calling


dating time..


Pernah alaminya tak?


campaign image
P/S:Lama tak update..sorry..ada yang rindu tak?


20 ulasan:

  1. Ahaks..No komen..Bajet retis..Tu la ke mana menghilang?

    BalasPadam
  2. Ada ke yg tak pernah rasa? Hhehee.... Malu la pulak....hheee

    BalasPadam
  3. tak penah dating lagi.. tak tahu ler... hehehe

    BalasPadam
  4. tak..ca ni suka control macho..haha... :p

    BalasPadam
  5. heheee.....calling2 tp no dating...

    BalasPadam
  6. baju dating same dgn baju calling2??
    -yg itu tak pernah. haha!

    BalasPadam
  7. dulu2 la ,, skrg da tak merasa .. haha .. rindu kt doodle akak .. :))

    BalasPadam
  8. serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

    teringat kisah lama eh..:D

    comel jerk kan..:)

    BalasPadam
  9. erk..
    xpernah calling2 n dating2..
    hihih..

    BalasPadam
  10. heeee pernah gak kena camni.. masa dlm phone kemain ckp rindu bagai. bile dah jumpe msing2 dok jauh2.. hee malu~

    errr kite pun dah lama xupdate. akak rindu kite tak? (gedik jap)

    BalasPadam
  11. haha penah la .. time jmpe rase mcm nak nyorok pale dlm kain -.-

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.