3 pemenang 12 doodle

Assalamualaikum...

Okeh,pemenang segmen teka pantas dah azzah jumpa..saja je buat segmen tu.Yang menang ialah





Wah,pemandangan malam lagi kat header dia..




Seksinya header dia..:D








dan NUR ANIS(tak dapat print screen header..internet azzah slow kot..),anis ada dalam bloglist azzah sebab azzah suka baca entry peribadi beliau..:)



Mereka bertiga dapat jawap dengan betul..

1-doodle perempuan/azzah style
2-kacang hijau
3-macaroon
4-love/biskut love(asalkan ada love-love)
5-chipsmore
6-ABC
7-Strawberry
8-cool blog
9-kek
10-ice cream batang
11-mini burger
12-orange

Kalau tak betul pun sipi sipi je pon.Hadiah lain selain promote blog..nah!









#kotak tu memang sengaja disengetkan..:D



Kbai..jangan lupa singgah ketiga-tiga blog tu ye.













16 ulasan:

  1. ohhh salah yang kacang hijau u.u

    BalasPadam
  2. apa tu merah tu..cm jerawat je..XD

    BalasPadam
  3. hai azah =)..lama cc x komen sini

    BalasPadam
  4. hehehhe...x sangka tekaan saya betul..thnks azzah..oopss..thun 2014 akn tukr header..haaha

    BalasPadam
  5. hahaha..kacang hijau rupanya..x dapatnak pk apa la yg hijau tu...hehe...ala..sipi2 jer lagi nak menang..btw, tahniah utk mereka...

    BalasPadam
  6. Tahniah untuk mereka..wahh betul dorang teka tu.!cayalah!

    BalasPadam
  7. hebatnya dorang teka...tahniah2

    BalasPadam
  8. tahniah2 buat semua2 pemenang2....! :)

    BalasPadam
  9. eh..saya..hihi....:) thanks sangat,..:)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.