Selamat pengantin baru untuk pengantin 2012

Assalamualaikum...





Baru 3 doodle pengantin azzah buat untuk tempahan,azzah memang tak reti sangat lukis pengantin tapi cuba jugak la..try and error orang putih cakap..

Nak tempah?.Boleh ajer...RM 12 je azzah charge,kalau nak tambah barang kereta/bunga/pintu gerbang/kapal korek(erk!) pun azzah akan usahakan buat tapi charge lebih sikit la..

SELAMAT PENGANTIN BARU untuk pengantin 2012..jangan gaduh-gaduh..:D

p/s:SINI untuk tempah doodle macam-macam..pm yew..






24 ulasan:

  1. dudel pertama n kedua tu utk sape ye? yg ketiga tu saya kenal la blog salam ukhuwah kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Doodle pertama utk cust yg nk buat kat kad kawen,yg kedua,kwn kt fb

      Padam
  2. chumel. belom nak kawen lagi.. nanti nk tempah lah dengan sis.. =)

    BalasPadam
  3. Waaaaaaaaaaaaa , comelnya ^^
    Pengsan 10 minit ;p

    BalasPadam
  4. comey yg bawah sekali tu.. sweet je tengok :)

    BalasPadam
  5. wah cntikknyerr..pndai azzah wat

    BalasPadam
  6. semua doodle akak buat semua comel2..geram tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur Alhamdulillah dgn bakat Allah

      Padam
  7. ramai org kawin cuti2 ni....huhu..

    BalasPadam
  8. semua comey comey . taniah XDD

    BalasPadam
  9. akak.. gd joblah! :) kalu ade doodles bulat2 bentuknya ni kt atas kad kawen, comel aa kak :)

    BalasPadam
  10. cantik sgt yg ke tiga tu! pink n kelabu gituuu... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?pandai diorg pilih warna baju..

      Padam
  11. haa... waaaauu.... cantiknya.... deno paling suka nombor 3 tu.. nampak sweet sangat :)

    BalasPadam
  12. comelnyaaaa...saya langsung tak pandai nak lukis..huhu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.