Faqs:Design blog

Assalamualaikum...



Azzah buat faq ni sebab ada je yang tanya tentang tempahan design blog dan header.

Soalan dan jawapan.

1-Ada ambik tempahan edit blog?
TAK ADA,nak edit blog sendiri pun macam nak berdarah hidung,tambah lagi nak edit blog orang..mau beruban bulu hidung pun belum tentu siap.Blog azzah direka berdasarkan gerak spontan tuan blog sebab tu header belum bertukar walau niat tu sentiasa wujud.


2-Ada ambik tempahan header?
Pun TAK ADA,pernah ada pengalaman buat header orang tapi banyak pula permintaannya..font tak cantik la,warna terang sangat la,doodle gedik la..nak ubah tu,nak ubah ni..bla..bla..bla..ingat senang ke nak rombak balik apa yang dibuat.Jadi tempahan header dah masuk sejarah takkan berulang lagi..NO MORE!.

3-Awak buat sendiri ke header?
SEMESTINYA!.Doodle lukis sendiri,kaler sendiri,tulisan cari kat DAFONT.Buat dengan Photoshop dan Photoscape.

3 soalan lazim.Nak tempah header dan tempah design blog ada tempatnya:


dan 

Diaorang sangat pakar dalam bidang edit-mengedit ni..berbaloi dengan harga.Boleh godek blog diorang untuk cari potrfolio.

2 soalan dah azzah jawap,nanti faq doodle pulak ye..
Kbai.

p/s:doodle kali ni tak ada kena mengena dengan entry.
















10 ulasan:

  1. Boleh tempah kat saya jugakk . Hehehhe :PPPPPPPP

    BalasPadam
  2. ramai sekarng da amik tempahan, tapi tak ramai yg boleh ikut selera pelanggan termasuk la saya.. saya da boleh mengesot mengundurkan diri.. huhu.. kalau sesiapa mengidam "air tangan" saya boleh la roger2.. :)

    BalasPadam
  3. kita tak tempah mana-mana pun. google dan buat sendiri je :)

    BalasPadam
  4. susah kan nak penuhkan permintaan orang..susah2 sangat tak payah ambik tempahan

    BalasPadam
  5. hahahhaha harap2 terjawab laah yee .. tak perlu tanya lagi ..

    BalasPadam
  6. comel. comel. semua blog tu comel termasuk blog ini.. =)

    BalasPadam
  7. fuh terperinci btul ni azza.. ^_^ mmg ssh bila da design nk rombak kembali..psl kata kartun gedik tu.. cci da pernah kena.. huwaaaa.. sangat sakit hati..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.