Mimpi mentah

Assalamualaikum...



doodle,comel

Azzah pernah mimpi join dalam Hell's Kitchen,dah tu kena marah/tengking/maki dengan Gordon Ramsay.Oh sudah semestinya azzah menangis...


Selalu tak paham kenapa yang bertanding dalam Hell's Kitchen tu hati batu sangat..dah kena tengking pun masih tahan tapi si Gordon Ramsay ni dalam masterchef cool pulak..

Kbai..entry sesaja..:D

20 ulasan:

  1. hehe..paly minat citer ni..
    mmg kene hati batu ler, nk dpt gaji $250,000
    klau tak, melepas..hehe

    BalasPadam
  2. ade gak tengok hell kitchen tu game pun ade install tau ;D Memang garang ~~

    BalasPadam
  3. haha mesti dalam masterchef gordon ramsay ni tak tahan , kalau boleh nk tgking jugakk ;p
    dia garang , munirah pon takowt xD

    BalasPadam
  4. suka jgk tgk Hell's kitchen tu, suka tengok diorg kena marah...haha.

    BalasPadam
  5. haha.. sandra x suka tengok Hell'kitchen sbb asyik marah2 jaa. X best . HAHA XD

    BalasPadam
  6. tau xpe, kalau ena masuk rancangan tu, memang keluar dah.. garang betul ketua chef tu... huhuhu tp rasanya semua chef garang dan tegas.. huaaaaaaaaaaaa... suka tgok AFC ye??

    BalasPadam
  7. tak pernah tengok pun sebab jarang sangat tengok TV..tapi kalau nak berjaya kene belajar dari segala apa yan dimarah marah kan tu..tahan je la..huhu

    BalasPadam
  8. hehhehehe...suke tgk smpai terbwa mimpi ke..hehee..biasalh jiwa kene kental..kalo x mcm ne nk jd chef berjy kan..klo sy tkut sebb pikir ape nk masak..ape menu nak wat..

    BalasPadam
  9. kite tak pernah tengok lagi Hell'kitchen tu.. hee.. tapi kalau chef garang, comfirm2 takut.. hekhek :P

    BalasPadam
  10. pernah juga tengok hell's kitchen ni... teruk betul cef tengking2 kan...

    BalasPadam
  11. saya penah mimpi aron aziz..hahaha..x menahan,,,

    BalasPadam
  12. sy pn mgkn tak tahan klu kn mrh mcm tu..hehe

    BalasPadam
  13. neh msti slalu tgk smpai terbawak dalam mimpi . hahaha . dy neh mmg garang!maki owg suka hati jee . hbis makanan tak sdap sb air liur dy jatuh kakakkaka

    BalasPadam
  14. tak pernah pulak tengok..tp teruk gak la kalau masuk masterchef tu kena tengking..huhu

    BalasPadam
  15. wooah siap mimpi2 lagik tuh..hehe

    BalasPadam
  16. dah bawa ke mimpi smpi ke bntang hehe

    BalasPadam
  17. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html <- Teringin nak ada DIARI COMEL? HADIAH MISTERI? NOVEL DAN BLOGSTUFFS? Jom join MEGA GIVEAWAY BY LYANAS STUDIO sebelum 12.12.12 *besok* :)

    BalasPadam
  18. memang x nk msok rncngan mcm nih..kang x psal2 senduk naek atas kepale die..hehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.