Doodle 12/12/12

Assalamualaikum....

UPDATE-dah ada 3 pemenang!


12 doodle untuk dua belas Disember dua ribu dua belas...

Ni sebenarnya azzah nak buat quick segmen teka meneka..Mula-mula ingat nak lukis je tapi timbul pulak idea nak bagi korang teka apa benda tu semua yang azzah lukis.

Ada 12 semuanya jadi korang boleh la SENARAIKAN 12 DOODLE  kat kotak komen..tak payah buat entry pun,letak je SENARAI 12  doodle tu kat kotak komen ni,tak kisah yang mana dulu.
3 orang yang bagi jawapan betul blog dia akan azzah review untuk next entry..korang boleh jawap banyak mana pun,janji letak kat kotak komen..

Selamat meneka..







25 ulasan:

  1. semua doodle nie..akak pernah lukis mase bukan disember...mencube

    BalasPadam
  2. makanan fevret juga kot,, atau koleksi doodle yg akak suke mungkin? ngeh3

    BalasPadam
  3. akak suka donat,kek coklat,ais kacang(abc),buah epal hijau,buah epal merah,buah oren,mini burger,aiskrim,minuman coolblog,dan buah strawberi...

    BalasPadam
  4. 1-doodle azzah
    2-mempelam kot yg hijau tu..
    3-macaroon
    4-dunkin donut
    5-abc
    6-strawberi
    7-coolblog ke hape nak sebut yg ada cool2 tu..
    8-burger
    9-oren sunquick
    10-ice cream
    11-red velvet kek kot..haha
    12-biskut apa ea luv2 tu..

    BalasPadam
  5. satu doodle muka
    macaroons
    chipsmore
    bubble tea
    ais krim
    burger
    limau
    strawberri
    ABC
    durian crepe
    kek
    doodle/biskut bntk love

    *kot*kot*kot* >.< x pandai teka2 tp nk cube ^^

    BalasPadam
  6. 1. doodle muslimah
    2. kacang hijau
    3. macaron
    4. strawberry
    5. air ABC
    6. Biskut chipsmore
    7. Biskut kuning ?
    8. Air cool blog
    9. Kek
    10.Aiskrim
    11.Mini Burger
    12.buah oren

    betul x ? betul x?

    BalasPadam
  7. 1. k.azzahsaid 2.kacang ijau 3.macaroon 4.urmm love? 5.biscuit 6.ABC yummies 7.straberi 8. bubble tea/ coolblog 9.beger 10. aiscream 11. buah oren 12. err kek kot..

    heehe,,beginikah?

    BalasPadam
  8. comeynya.. k k kita test kejadian doodle akk. meh nk ramal.. XD
    1. doodle muslimah,
    2. kacang hijau
    3. macaroon
    4. cookies
    5. aiskacang
    6. coolblog
    7. pancake
    8. burger
    9. aiskrim maggo
    10. buah oren
    11. buah strawbery
    12. biskut halia.

    klo betul semua, kak azzah sila buat doodle food beverage byk2 ye.. XDD suka tengok.

    BalasPadam
  9. wah pndai azzah lukis..meh nak teka..
    1) doodle muslimah bertudung
    2) kacang hijau
    3) macaroon
    4) doodle biskut love
    5) chipsmore
    6) air batu campur (abc)
    7) strawberry
    8) cool blog/bubble
    9) kek
    10) aiskrim batang manggo
    11) mini burger
    12) oren

    BalasPadam
  10. 1. doodle muslimah
    2. mempelam
    3. macaroon
    4. nugget
    5. biskut coklat
    6. abc
    7. buah strawberry
    8. cool blog
    9. kek
    10. aiskrim
    11. burger
    12. buah oren
    ntah betol ke tidak.. hentam je.. ;)

    BalasPadam
  11. 1.doodle bertudung
    2. Kacang hijau
    3.strawberi
    4.macarons
    5.biskut chipsmore
    6.coolblog
    7.burger
    8.ice cream batang
    9. ABC
    10.kek
    1.buah oren
    12.durian crepe

    BalasPadam
  12. doodle azzah
    kcang hijau
    macaroon
    strawberi
    abc
    chipmore
    ais krim
    oren
    burger
    coolblog
    nugget
    donut

    BalasPadam
  13. 1.style kak azzah pakai tudung, 2.kak azzah suka sarapan bubur kacang, 3.tu macaron flavour strawberry yg kak azzah suka mkn, 4.biskut tu biskut raya kegemaran akak, 5.klu kwn ajak kuar mkn kak azzah suka mkn donut,abc, burger and cake & minuman yg duduk di carta hati ialah minuman cool blog & buah kegemaran yg akak suka hias dekat kek ialah oren&strawberry... [-..- panjang wooo!]

    BalasPadam

  14. Nak try cuba nasib je lah ni..hehe
    1.Doodle kanak kanak perempuan bertudung
    2.Doodle kacang hijau
    3.Doodle macaron pink
    4.Doodle Donut Big Apple
    5.Doodle ABC
    6.Doodle Strawberry
    7.Doodle Ice cream
    8.Doodle burger
    9.Doodle Buah orange
    10.Doodle mini kek
    11.Doodle Cool Blog
    12.Love tu cookies ke?

    BalasPadam
  15. oloh comel2, kiut2, sweet2 semua tu azzah... deno tahu... tu mesti azzah punya favourite food kan? mmg best! :)

    BalasPadam
  16. teka teki erk?akak bersama makanan dan minuman feveret

    BalasPadam
  17. 1. kepala perempuan muslimah
    2. kacang hijau
    3. macaroon pink
    4. nugget bentuk love
    5. donut coklat
    6. abc
    7. strawberry
    8. air bubble tea
    9. kek
    10. aiskrim
    11. burger
    12. oren sunquick

    BalasPadam
  18. hehe sya cuba lgi kak azzah, best pulak..

    1. doodle yg menggambarkan mood akak spnjg bulan disember.
    2.kak azzah suka sarapan bubur kacang
    3.tu macaron flavour strawberry kegemaran akak.
    4.Biskut halia(kan bulan ni ada krismas)
    5.Donut big apple
    6.abc kesukaan akak
    7. buah strawberry
    8.air cool blog
    9. mungkin ada kluarga akak yg birthday then akak lukis kek doodle tu.
    10. Ais batang
    11.burger
    12.Oren (mngkin nak buat jus)

    BalasPadam
  19. oo ini.. tak sempat nak join..huhu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.