Menang voucher RM 50

Assalamualaikum...





Azzah ada berita baik.. LittleGeniusCloset ada buat contest untuk model kecik comel.Hadiahnya Voucher RM 50 untuk beli barang LittleGeniusCloset.Kalau nak tukar dengan cash ringgit pun bole..ha best kan?





Baca ni kalau nak join..

Little Model Contest ( New ) is BACK AGAIN....... Let's Join the Contest Now ........
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.499767190045545.112118.306996775989255&type=1
3 steps to join the contest
1. Be our fan athttp://www.facebook.com/LittleGeniusCloset
2. Email your "little model" photo to littlegeniuscloset@gmail.com & provide parent's name, baby's name, DOB & handphone number
3. Once your "little model" photo is uploaded to our page photo album, invite your friend to "Like" the photo
--- Last date to send the photo is 31 December 2012, last date to Vote is 05 January 2012, 11:59pm.
--- Winner will be based on the most "Like"
--- All the voter must be a fan of LittleGeniusCloset
***Good news, the voucher can be exchanged in cash, if you do not want to buy the items from LittleGeniusCloset***



Untuk yang ada anak kecik cute boleh la join..ada masa lagi ni submit gambar..

Dengan voucher 50 hinngit tu korang boleh beli baju-baju comel untuk anak kecik korang(bagi yang ada anak la..):



Ada banyak lagi,korang just log in FB dan klik http://www.facebook.com/LittleGeniusCloset..jangan lupa like.


Contest ni cuma kat FB je ye..cepat-cepat juin..

Kbai.

p/s:dah lama akak ni suruh promote contest ni,sekarang baru terbuat..sori..:D







12 ulasan:

  1. kalaulah ada si kecil..kan best ni..

    BalasPadam
  2. xdak anak.. anak buah adalah.. hehe~~

    BalasPadam
  3. wah...anak buah boleh x? ada 30 orang anak buah...

    BalasPadam
  4. alamak comeynya.. macam nak join kot lepas ni muncul rezeki baby ker..

    BalasPadam
  5. yg takde anak bleh pinjam anak org lain x ? :P

    BalasPadam
  6. Hehe? Mantap lh,,,
    http://ripcurl-crom.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Tak de yang kecik. Rugi tak boleh join. :)

    BalasPadam
  8. haa...sape ada anak tu boleh lah join..hihi..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.