Cookie dunking cup

Assalamualaikum...






Sedapnya biskut cicah dengan air teh..


eh,biskut tak muat cawan..kena beli cawan lain ni...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


ha,kan senang..tak la tersiksa biskut..hoyeh!


Kbai..















21 ulasan:

  1. haha comel je cawan besar cmtuh..hambik besau!!hee

    BalasPadam
  2. amboi.....cute plak cerita makan biskut ni..hehe

    BalasPadam
  3. Alamak, alamak! creative nya! biskut comel!

    BalasPadam
  4. hehee cutee rupa bskut tuhhh :)

    BalasPadam
  5. hahahah... kreative sangat cawan yg last tu..

    BalasPadam
  6. Haha . Memang situasi yang berlaku ... Kena beli cawan tuh ! ;)

    BalasPadam
  7. wahh kak.. sweet sungguh..cantik cawan begitu..heee

    BalasPadam
  8. biskot tu comel , wah cawan tu first time nampak .

    BalasPadam
  9. pratical lah ada cawan camni..senang takyah nak patahkan biskut tu kan..

    BalasPadam
  10. uish..comeyneyr cawan die..hahaa..bli jgn x bli..ehhe

    BalasPadam
  11. Wah comey nye cawan tuh ,, mana nak beli ? ;p

    BalasPadam
  12. selalu klo mkn biskut cicah, patah2 ltk dlm air (cwan yg xmuat tu), pastu kaut guna sudu.. :D kecuali sekut marrie, gigit depan makan smpai pendek dulu, separuh lg baru cicah. hew3.

    BalasPadam
  13. patahkan dua jer biskut tu azzah....hehehe...apa2 pun mmg comel

    BalasPadam
  14. best kot cawan tu..tak payah susah-susah nak potong biskut..

    BalasPadam
  15. wah..cool! tp cipsmore tu makan aje pon best

    BalasPadam
  16. wah... unik betul gelas tu.. kalau deno dah patahkan je biskut tu.. hehe

    p/s: deno tag azzah :)

    BalasPadam
  17. fuuyoo.. kretip rekaan gelas tu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.