Art trade dengan Ain dan Afie

Assalamualaikum...




Dari AIN SOOFIYAH..

Setelah menelek blog beliau didapati cita-cita beliau adalah ingin menjadik seorang doktor.Makanya azzah pun lukis la doodle ni:




Moga cita-cita adik ain tercapai..Ameen.


Art trade kedua dari AFIE



wah..wah..wah..vouge gitu..


Setelah di belek jugak blog adik afie,beliau peminat tegar kpop..makanya terhasillah doodle ala-ala kpop..




ulalala..:D


Mintak-mintak korang berdua berpuas hati la.

Pada yang nak art trade dengan azzah dipersilakan..tapi dingatkan jangan tanya "boleh kita art trade tak?" kat kotak komen atau kat chatbox.Ni kurang azzah suka,bukan tak boleh tanya tapi tanya la kat PM fanpage.Kat situ lagi senang nak berinteraksi.Kalau tanya kat kotak komen atau chatbox,datang tak kali kedua untuk check jawapan tuan blog?..rasanya amat jarang orang buat macam tu..

Makanya guna lah medium fb..azzah ada dua page,boleh pilih mana nak chat,okey?.Dan lagi azzah sarankan buat macam ain dan afie ni,lukis,publish dan letak link entry kat SINI..tiba masa art trade korang akan dibalas ye..

Kbai.
















13 ulasan:

  1. wah pndainyer msing2 wat doodle..

    BalasPadam
  2. Amin.. Trime kasih.. sgt2 bpuas hati.. ^^
    cantik sgt2!
    minta maafla sbb tnye kt cbox.. x tahu.. =)

    BalasPadam
  3. Baikkk..nanti pm terus nak art trade..muehehehe

    BalasPadam
  4. hehe comel2 doodle mereka..^__^

    BalasPadam
  5. auwww..comelnya..semoga adik Ain dapat mencapai cita cita nak jadi doktor..aminn..keep it up good work both of you.^__^

    BalasPadam
  6. Tq kak Azzahh.. insyaallah akan diperbaiki..

    BalasPadam
  7. Atototo , comelnyaaaaaaaaaa . Suka , suka ,suka ! ^^

    BalasPadam
  8. yang doodle doktor tu cantik kan! suka tengokk :)

    BalasPadam
  9. geram tengk doodle azzah makin hari makin ber"style"!! rasa macam nak art trade hari2 ngan azzah.. hihi :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.