Freebies Back to School 2013

Assalamualaikum...


Seperti dijanjikan dalam page,azzah nak bagi freebies buat adik-adik yang akan naik sekolah nanti..



Nak ambik klik sini dulu..



Untuk pengawas sebab dulu azzah pengawas kena pakai uniform purple.





pergh besarnya..ha..ha..:)


A:kenapa tak de doodle budak lelaki?

B:sebab tuan belog tak reti lukis..T_T


Kbai..

41 ulasan:

  1. comelnya. tapi saya masuk sekolah ni jadi cikgu :p

    BalasPadam
  2. Nak culik yang first tuh yer.. (:
    Semua chomel

    BalasPadam
  3. eee sweetnya kak.. suka lagi doodle nombor 1 tu... comey :)

    BalasPadam
  4. comel la doodle tu :)

    - cikfie.com -

    BalasPadam
  5. cikgu skolah punboleh ambik kot? nak guna buat BBM tahun 1...boleh? ^_^

    BalasPadam
  6. akak ! pinjam nak buat entry tau :3

    BalasPadam
  7. Alhaiiiii.. asal comel sgt ni!! ishhh! geram tengok doodle comel2 ni

    BalasPadam
  8. comel azzah..i loike..terasa nak pergi sekolah balik..hehehe

    BalasPadam
  9. done nuffnang *jangan publish ye comment ni*

    BalasPadam
  10. alalalaa, comey nye..huhu, kreatif ^^
    thumbs up :)

    http://www.farhanabiella.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    BalasPadam
  11. terima kasih untuk doodle yg comel

    BalasPadam
  12. comel comel ! huhu . nanti hanan nak curik satu

    BalasPadam
  13. comel la..pndai awk buat..ajr nad leh..=)

    BalasPadam
  14. wah sweet dan comel semuanya.... grrrr...:)

    BalasPadam
  15. comel sangat doodle back to school ni..semangat untuk adik adik

    BalasPadam
  16. so suwit ! :D pandai akak lukis mata

    BalasPadam
  17. Comel awak lukis. Saya amik satu. Tq. ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.