Download font comel part 4

Assalamualaikum...




Tadi jejalan DAFONT,sebab dah lama sangat tak cuci mata tengok font-font baru kat sana.Kalau jumpa font berkenan boleh download.
Ada jugak la yang berkenan.Kat sini azzah ada ambik link download kalau korang nak guna.Semua ni azzah pun download.Boleh letak kat freebies dan doodle nanti..




yang last tu paling azzah suka guna..

Font cina dan jepun bagi yang suka..azzah pun suka sebab nampak comel tapi macam ada benda blur-blur kat situ,tak faham.Untuk perhiasan boleh la..



Comel kan yang atas tu?

Nak tengok font-font terdahulu kala cari kat SINI.

Kbai.






















15 ulasan:

  1. Comelnya font tuh .... :D Ohsem test akak xD

    BalasPadam
  2. Kak, macam mana nak download font ?

    BalasPadam
  3. comelnya...nak sedut juga lah..hehe..terima kasih kak azzah.

    BalasPadam
  4. Bkn boleh tgk font2 comel semua nk donlod.

    BalasPadam
  5. Cutenye ! Nak download lah nanti ;D

    BalasPadam
  6. semua font ni cantik dan comel! thanks azzah!!! tapi skrg xbleh amik lagi sbb laptop deno kat umah terengganu..:p

    BalasPadam
  7. tq kak azzah share font comel comel ni..nak sedut jap g..hee

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.