Punya la malas!

Assalamualaikum...







hrmmmmmmm....malas nak tukar kempen.Dengan masalah nak log in churp2nya yang sangat "lemmembapmap",membolehkan kempen-kempen tersebut expired tanpa notis untuk tuan belog.


Dah lama tak log in CHURP-CHURP,dah dapat masuk,terkujat-kujat azzah kat situ..tang mana nak share,tang mana nak copy,uish rasa jauh beno ketinggalan.

Apapun setelah termenung lama di situ,hampir habis sejag teh o ais,makanya dapat lah jugak share..jadi nak mintak jasa kengkawan semua kiranya sudi meng'kelik-kelik' kengpen-kengpen churp-churp ambo kat bawah..tak banyak sikit je..^_^




Kan sikit je kan?.Kalau dah click,terimakasih banyak..sayang lebiu korang semua..:)

Kbai













15 ulasan:

  1. boleh je...utk kak azzah... ;) hehe

    BalasPadam
  2. Kita takda pun churp-churp ni :)

    BalasPadam
  3. erk, not found la.. :(
    mcm mna nak click2..

    BalasPadam
  4. tak reti pakai churp-churp ni.. hehehe

    BalasPadam
  5. saya register cup2 tu..sampai skarang xpenah pasang..x reti..haha

    BalasPadam
  6. kite pun same, dah jarang on churp2.. hee.. malas je rase :P

    BalasPadam
  7. malas dh join tu..harap nuffnang je..huhu

    BalasPadam
  8. cmne gaya nk letak churp2 tu pun x tahu... huhu

    BalasPadam
  9. nad x reti bab2 churp2 ni..x tau pun..dh register..tp konfius..hhehe...

    BalasPadam
  10. jijah pon lama tak promote churp2..earning tak pernah naik..hee

    BalasPadam
  11. aina pon sme. mls dah nk tukar iklan churp2 nih. stiap kali bukak msti iklan laen yg dye bgi. earning pon x naek . so aina join says lagi cpt naek :D

    BalasPadam
  12. mcm mane nk tahu iklan tuh dah expired ek?

    BalasPadam
  13. dah lama melupakan churp churp..mmg kadang2 malas nak tukar..kalau rajin mesti dapat banyak kan..so terime je la apa yang ada ^_^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.