"Kurung peplum fashion show"

Assalamualaikum...


Sekarang trend pakai baju kurung peplum macam Saloma dulu-dulu..jadi azzah pun ada mention dalam page nak pakaikan doodle dengan kurung peplum jugak.Dua hari lukis,baru siap 4 doodle dengan kurung peplum.













Suka tengok orang pakai,suka je la..belum ada hati nak pakai...amacam jadi tak?



Kbai.





45 ulasan:

  1. kawaiii!! >.< serius sgt2 berkenan!!!

    BalasPadam
  2. omey angat! heeee :D

    kite pun teringin nak ada satu baju kurung pesen macam ni. tapi, kebanyakannya depa buat pendek kan? eh ke kite boleh request untuk buat labuh ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tpi tetap nampak bentuk pinggang..tu yg berat nk pakai tu..

      Padam
  3. hahah,, ada gak bt dolly pkai bju peplum.. nak pakai kat bdn tak teringin kot.. sb nmpak montot

    BalasPadam
  4. semestinye menjadi kak azzah..comel dengan corak corak..suke ^__^

    BalasPadam
  5. Fesyen dolu dolu dh klua balik kn skang..jap g mesti ade yg pinggang kerengga..huhu

    BalasPadam
  6. hehe trend skunk peplum...sy pun suka...!!hee :)

    BalasPadam
  7. waahhh.. cmne akk buat ni,.. mcm sticker laahh.. ajar2 kak.. heheh

    BalasPadam
  8. jadi sangat tau! kita pun takda lagi baju peplum. hikss

    BalasPadam
  9. comel comel..tringin nak ada satu.hahaha

    BalasPadam
  10. pink tu comel..semua cute..lawak la dialog dia, main jelez2 plak

    BalasPadam
  11. suka peplum! tapi xmampu beliiiiiiiiiiiiii! sedih je! huhuhuhu

    BalasPadam
  12. Cantik .. Yang warna pink ngan biru tuh cantik . Dengan gaya posing dia tuh , ayu je .. :D

    BalasPadam
  13. nk pakai sendiri mcm2 pikir. baju tu act seksi jugak
    tapi doodle atas cntik :)

    BalasPadam
  14. mesti la jadi... my idol lukis doodle apa pun mesti jadi! sweettttt!!! :)

    BalasPadam
  15. boleh jadi fashion designer la azzah..hehe...

    BalasPadam
  16. Comel sangat-sangat. Pandai kak Azzah buat ^^

    BalasPadam
  17. biru pink tu nampak smart sikit..ayu gituu

    BalasPadam
  18. comel sangat......................

    BalasPadam
  19. akak nak mintak kebenaran ambik gambar first boleh?
    sumpah tak edit ape2

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.