Art trade dengan Intan dan Shuhada

Assalamualaikum...


Art trade dengan INTAN




Dari azzah:




Lagi satu dari SHUHADA



Azzah dapat lolipop..memandangkan ni art trade bebas,makanya senang nak lukis untuk dia..



Dari azzah:


First time lukis macam ni..rasa nak jadikan trade mark la.


Hope korang berdua suka..pada yang tertunggu-tunggu balasan art trade dari azzah,harap bersabar ye..

Sekian.




19 ulasan:

  1. doodle kak azzah makin lama makin ayu :)

    BalasPadam
  2. comelnye.. rajin azzah buat taw :)

    BalasPadam
  3. haha ganasnya dudel intan tu. tp kreatif
    lolipop tu style.
    yg azzah punye biasalah, dudel muka innocent, tp tone warna tu makin cun

    BalasPadam
  4. jadikan trade mark tau..comelll

    BalasPadam
  5. comel2..raihan byk belajar dr sis. :)

    BalasPadam
  6. shu suke suke suke ! comel sangat. Thanks azzah ^^

    BalasPadam
  7. hahaa doodle intan tu tak sopan sungguh tp comey jep... hehe

    doodle akk jangan cakap la makin lama makin mantap!

    BalasPadam
  8. @rAIHanye ke raihan?tak sia2 kak azzah buat tutor..

    BalasPadam
  9. @azizah :)nak mantapkan lagi bg puas hati..:D

    BalasPadam
  10. @Tentang KitaThanx dear...eh,nanti sy buat doodle tuk awak..ari tu ada mintak kan..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.