Art trade hari MERDEKA untuk Ana Fatihah

Assalamualaikum....



Dari ANA FATIHAH,



Dan untuk dia,





Selamat hari merdeka semua..Yes..55 tahun suda,sama usia dengan umur mak azzah..moga Malaysia terus ke maju hadapan.


MERDEKA!



PERHATIAN:sesiapa nak art trade,SILA LETAK LINK ENTRY KAT COMMENT BOX..bukan shoutbox ye sebab ada sorang lagi sebenarnya yang art trade dengan azzah tapi disebabkan dia letak link kat cbox,makanya link dia dah ilang..cari older message pun tak jumpa..mungkin sebab dah lama sikit..so harapa faham kalau azzah tak dapat balas art trade.Kalau sesiapa rasa dia pernah art trade dengan azzah dan azzah sampai sekarang tak balas-balas,maknanya awak-awak tak ikut syarat..fuh..panjangnya p/s ari ni..:D






5 ulasan:

  1. selamat hari merdeka jugak.. comelnya dudel merdeka dia =)

    BalasPadam
  2. cutenya =)
    salam merdeka juga
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/jom-menyicah.html

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.