Minah bunga

Assalamualaikum...




Sedikit tips untuk peminat fanatik corak floral-floral ala taman ni,

JANGAN berdiri atau duduk terlalu hampir dengan langsir,okeh?

:D:D

p/s:banyak lagi baju bunga-bunga kat SINI....








20 ulasan:

  1. kalau nak pakai sedondon ngan langsir pun okey.haha

    BalasPadam
  2. hehehe, tema baju raye skali sedondon dgn langsir or sofa..

    BalasPadam
  3. suka bju cotton bunga2..cantikkk

    BalasPadam
  4. jgn satu set dengan lagsir n sarung kusyen sudah ler..huhu

    BalasPadam
  5. corak bju cotton ni byk yg cntik2. suka ^^

    BalasPadam
  6. anis suka pakai baju cotton bunga-bunga nie :) nampak ayu cket! haha :DD

    BalasPadam
  7. corak kain langsir tu anggun xD klasik + vintage.

    suka gak, walaupun warnanya kdg2 kusam. tp kalau asli, harganya sgt mahal.. =.=' sebab tu ramai yg pakai sama corak ngn kain langsir..kot.. low profile mugkin. heee~ hee~ xDD.

    BalasPadam
  8. hahahha.. sekali sekala kalo baju sama ngan langsir.. ngeee~~

    BalasPadam
  9. langsir wat satu kaler jela. takyah corak2

    BalasPadam
  10. hihik.. deno baju kurung je ada bunga.. kalau baju biasa atau kemeja ke.. plain atau corak biasa je... xde bunga.. hehe

    BalasPadam
  11. skang tgh giler coton bunge2..comel..cam sweet 16..*tetibe! hiks ;p

    BalasPadam
  12. hihi..
    skrg sumer style nak sedondon dgn cadar/langsir rumah.. *yeke?* HAHA

    jom lawat :
    mahabbahathirah.blogspot.com/2012/08/addicted-dengan-gambar-sendiri.html

    BalasPadam
  13. heehe sekali sekala bergaya dengan langsir ape salahnya...hehhee bebunga la yg lawa..penyeri.. hahahha

    BalasPadam
  14. "Jangan berdiri dekat dengan langsir" ahahaha.. lawak!

    saya singgah ke blog azzah. =)

    saya share entry terbaru saya :-
    http://www.sofinahlamudin.com/2012/08/anda-mempunyai-impian-tuliskan-impian.html

    dan saya share ini juga :-
    Lets join me buat duit before 27/08/2012 thru FB atau BLOG. Lepas 27/08/2012, PRELAUNCHX akan mengenakan bayaran sebanyak RM100. Sekarang percuma lagi ni! CEPAT!

    Lawati link ini untuk join ---> http://prelaunchx.com/x/sofinah169

    #PRELAUNCHX ialah company under FOREX.FOREX tu company matawang dunia dan Malaysia ada juga FOREX.

    BalasPadam
  15. @Maisarah Azmihe..he..nanti mesti x pening kepala pikir nak baju corak apa kan?

    BalasPadam
  16. @merahitujambusama jugak..tapi x pakai sedondon la..

    BalasPadam
  17. raihan tak berani pakai bj berbunga selain bj kurung. tudung bercorak pon tak reti pakai..=.='

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.