Mata doodle simple cara saya(SAI)

Assalamualaikum...


#klik kalau tak nampak


Simple dan mudah..asalkan nampak cute dan logik.Untuk mata putih tu azzah guna "eraser"dan nak tajamkan line sudut mata,guna je "pressure"..

Mudahkan?..semua orang boleh buat..


Sekian.

25 ulasan:

  1. lepas ni xpayah pening2 pk camane nk lukis mata. hehe. TQ azzah ^^

    BalasPadam
  2. lebih suke wat mata cam tu.. senang,, ^_^

    BalasPadam
  3. grrrrr...

    geram tengok doodle akak :)

    BalasPadam
  4. @|shuhadaothman|TMsama2 shu..shu ada minta kan ari tu?

    BalasPadam
  5. @munirah :)Simple je azzah reti..he..he..

    BalasPadam
  6. coel sangat mata bulat2 cam gini

    BalasPadam
  7. hehehe.. baru taw nak wat mata cam ner..

    BalasPadam
  8. bestnyerr kalau creative,.. T.T

    BalasPadam
  9. nice..thanx kongsi tips..:)

    BalasPadam
  10. wahhh... lepas ni boleh cuba bua mata mcm ni... terima kasih azzah! :)

    BalasPadam
  11. mata mata yang comel comel..:)

    BalasPadam
  12. thanks share cmne nk buat mata mcm2 nie

    BalasPadam
  13. wah.. ni sape yg lukis doodle boleh amik ni.. macam2 gaya mata dah..comey je.

    BalasPadam
  14. mcm mana jadi bulat kemas mata tu?saya dok try2 guna tool bulat x menjadi...

    selamat hari raya =)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.