Saya suka pink!

Assalamualaikum....




Bukan gegirl atau mak-mak budak namanya kalau tak suka pink.Ingat nak pinkkan blog la..



13 ulasan:

  1. ntug spe suke pink..iman xsuke pink cz pink xsesuai ngn iman hehehe

    BalasPadam
  2. kita geng . saya pon suka pink . kaler pink tu nampak lembut je .

    BalasPadam
  3. deno pun suka pink! hihik:)

    p/s: kuih telinga keling tu kuih benderam yang kaler hitam.. cuba google.. sedap!

    BalasPadam
  4. prempuan memg da sinonim dgn wane pink.. jom makeover blog

    BalasPadam
  5. nieza giler pink purpel! sampai baju anak-anak byk kaler pink..purple cam susah nak jumpe..huhu

    BalasPadam
  6. org kata bila makin besar, mesti perempuan akan suka kaler pink :)

    BalasPadam
  7. suke pink gak... cepat makeover nak nengok.. ^_^

    BalasPadam
  8. jijah memang peminat tegar pink..tapi takde la obses sgt..hehehe anak akak pink gak tak? hehehehe

    BalasPadam
  9. maka hamba cadangkan tukar je halaman tuan hamba ke warna pink =)

    BalasPadam
  10. jgn pinky sgt udah lah..
    sbb background putih nih kelebihannya ramai org sng baca..
    tapi blog kita hak milik kita la ye tak..?

    (org bekerja opis cam akak nih klu blog putih2 nih rajin jengah , sbb tak berapa nak kantoi..org tgk dari jauh mcm rajin buat keje..padahal.....?)

    :)

    BalasPadam
  11. huhu..ramainya suka pink..^^

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.