Saya pun reti lukis jugak

Assalamualaikum...



Lukis apa?


ni...



Masa first time lukis doodle freehair.Doodle ni untuk Lulu Caldina yang request doodle freehair pakai baju Chelsea..(Lulu dan Chelsea memang tak boleh dipisahkan lagi).



Serius ni ambik masa nak siapkan sebab tak tau nak lukis rambut macam mana,nak letak telinga ke tak..hrmmm..macam-macam la azzah pikir nak buat bagi nampak real..


Selepas tu azzah dah tak buat lagi dah doodle freehair sebab yang tempah semua doodle pakai tudung..

tapi sekarang tak tau la angin apa azzah mula minat lukis doodel freehair.Nak tengok?




yang kenyit mata tu macam nobita pun ada..:)




Rasa meriah sangat la pulak..
Semua baju dan rambut azzah buat ber"inpirasi"kan dari k-fashion kat tumblr..








Doodle-doodle ni azzah nak buat letak kat katalog doodle sebab kat blog ni diorang cakap tak ada pun catalog doodle,kalau ada senang nak tempah style mana,kat page pun sikit je gambarnya.

Jadi nanti azzah buat tapi lepas raya kot..sekarang busy sikit dengan sambut raya ALA KADAR nya..haha..

Ni pun dah siapkan entry autopublish..4,5 entry je..kat kampung dah tak leh melukis..takkan nak bawak pc kot kat kampung..bawak internet pun cuma boleh bw je..nak lukis doodle tak boleh sebab kelengkapan semua dalam pc..

Nanti singgah-singgah la jugak walaupun entry autopublish ye..












33 ulasan:

  1. ala comelnyer....pandai la azzah nie lukis doodle comel mcm tu

    BalasPadam
  2. comelnya .. lukis guna apa ek ^^

    BalasPadam
  3. slalu refer fashion korean.. sb kawaii sgt

    BalasPadam
  4. comelnya..baju pon cute..

    BalasPadam
  5. pandai dan kreatif betul azzah ni melukis dudel...ada tak rasa-rasanya yang nak diberikan percuma ataupun buat contest yg sis boleh join dan dpt..kiut sangat!!

    BalasPadam
  6. dr awal kite kenal blog sis..mmg byk dh perubahan doodle sis!suka sgt2...sentiasa skg kwn2 yg lukis doodle..hoho mcm tu lps ry nk orderlah kt sis ngee ^*

    slmt hr raya :)

    BalasPadam
  7. still comey la sis.. doodle,warna memang sis azzah kreatif sgt la.. seronok tgk doodle sis!

    BalasPadam
  8. akak..semua doodle akak comel....geram tengok...

    BalasPadam
  9. @Tentang Kitapandai tak juga la,baru belajar..eh.request awak belom buat lagi la..

    BalasPadam
  10. @Rahmah Ram Ramnanti azzah buat contest dan tag akak tapi lepas raya ye..

    BalasPadam
  11. @azizah :)timakasih jijah..sis baru belajar la..

    BalasPadam
  12. Cantiknya doodle2 ni.. Jeles tau sbb sy xreti nak lukis cenghini

    BalasPadam
  13. RASA NAK GIGIT2 JE DOODLE AZZAH..COMEL

    BalasPadam
  14. Azzah! Ya Allah..pandainya lukis. Cantik sangat!!

    BalasPadam
  15. comelnye dudel..!!! *jeles..

    BalasPadam
  16. comel la.. doodle pun dah pandai pakai bju cantik2..

    BalasPadam
  17. wah terer betul azzah lukis!!!! cantik!!! :)

    BalasPadam
  18. Edisidoodle punya. Hikhik.comell.

    BalasPadam
  19. pandainye azzah lukissss..nak satu doodle utk emaaa..hehehe..=P

    BalasPadam
  20. comel gle sis. hehe. fashionista ;D

    BalasPadam
  21. comel gle sis. hehe. fashionista ;D

    BalasPadam
  22. comel gle sis. hehe. fashionista ;D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.