Wordless Wednesday-janganlah nangis

Assalamualaikum...



Dato' Lee Chong Wei berjuang habis-habisan menentang Lin Dan,kita patut ikut contoh dia,menentang habisan nafsu di bulan pose..tak berapa hari je lagi nak abis Ramadhan,rugi kalau kita sia-siakan Ramadhan pergi..tahun depan belum tentu kita ketemu lagi..


p/s:ok,fine..ni banyak ayat plak.

12 ulasan:

  1. hehee setuju tu...tahun depan tah merasa lagi ramadhan ke tak..jadi kena banyak beramal bulan pose ni..

    BalasPadam
  2. kadang kadang menangis boleh buat rasa lega..tapi jangan terlampu lak menangis nye kan

    BalasPadam
  3. dulu pernah tgk game DLCW lawan Lin dan kat hostel sampai kena marah. Huhu.

    At least dpt silver pon dah oke. :)

    BalasPadam
  4. DLCW da bt yg terbaik.. da bnyak sgt die berkorban

    BalasPadam
  5. nak pecah jantung time tengok game tu
    walaupun sedikit kecewa tp memang DLCW dh buat yg terbaik dia mampu buat.
    tanggungjawab dia dah selesai. kena terima

    BalasPadam
  6. kalah menang adat permainan :)

    BalasPadam
  7. betul tue...tengok jugak masa lawan tue...

    BalasPadam
  8. SEMANGAT DIA KITA JADIKAN CONTOH KAN

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.