Hilangkan bintik hitam

Assalamualaikum...




Hasilnya selepas sekian lama,



Dari zaman sekolah memang azzah ada bintik hitam kat hidung dan pipi.Sebab dulu masa remaja,bajet ciput,telor ayam mak dalam peti sejuk jadi sasaran.

Walaupun hasil dia sangatla lambat tapi kesan dia sempuna..tak ada lagi bintik hitam dan pori-pori besar.

Sekian.


P/S:wah,kongsi petua kecantikan la pulak..


makeover                          bengkong moden
campaign imagecampaign image



44 ulasan:

  1. tq for sharing the info...cumel doodel tu...

    BalasPadam
  2. sama la tu je yg akak buat :)

    BalasPadam
  3. berkesan raihan pernah try..tp nak buat lg malas..huhu

    BalasPadam
  4. sy ada bintik putih.. hehe. tak suka sangat..

    BalasPadam
  5. teringin nak buat..tapi saya tak tahan bau telur tu..hihi

    BalasPadam
  6. dulu masa remaja2 sulalu gak bt tap tepek kat satu muka.. memg tgang muka jdinya... tp yg xsyoknya mak bebel sb telur dia ada biawak bawak lari sb nk muka cantik =.="

    BalasPadam
  7. euwww. x busuk ke. menjadi ke?

    BalasPadam
  8. @rAIHantau tak per..time teringat je buat..

    BalasPadam
  9. wah! xpenah try..leh gak kalau nak try neh..hehe tp mesti kena marah ngan mak nanti..haha

    BalasPadam
  10. @sitisaliza.combintik putih tu mcm yg keluar nasik tu kan?

    BalasPadam
  11. @nur anissama jugak tapi lama2 dah biasa anis..

    BalasPadam
  12. @Siti Anizammg ada bau hanyir tapi lama2 biasa jer..mmg menjadik tapi lambat la..

    BalasPadam
  13. saya pun wat gitu jgk....walaupun lambat tp mmg berkesan...yg pastinyer takde bhn kimia..huhuhu

    BalasPadam
  14. duulu pernah buat tp kejap je.. hehe

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum...

    Ohh..baru tahu..hehe..terima kasih sudi share.

    BalasPadam
  16. jijah pon pernah try..hasilnya kulit lembuh halus je..tapi lepas tu malas dah nak buat..hehe

    BalasPadam
  17. boleh cuba lpas nie..muehehe
    comel nya doodle :D

    BalasPadam
  18. putih telur mmg berkesan sangat..

    BalasPadam
  19. dulu buat camtu gak, skrg dh malas he3..pakai masker hitam yg leh tarik kuar tu je

    BalasPadam
  20. berkesan ker... x pnah pulak cuba...^_^

    BalasPadam
  21. owhh camtu ye..hehe, alahai comel je doodle ~,~
    salam ramadhan buat azzah =)

    BalasPadam
  22. pernah dgr petua ni..tp malas nk amalkan..hehe

    BalasPadam
  23. @Tentang Kitabetol2 ..lambat skit takper kan?

    BalasPadam
  24. @azizah :)mmg,kalu tinggal mmg susah nak buat lagi...

    BalasPadam
  25. @cciAlhamdulillah berkesan cuma lambat la..

    BalasPadam
  26. petua yg bagus ni.... thanks!:)

    BalasPadam
  27. wahhh... ini yang rasa nak cuba ni..=D thanks..

    BalasPadam
  28. petua nie mmg menjadi tau.. thnx sharing. jom join GA yana http://nazlyizan.blogspot.com/2012/08/saya-nak-sampul-duit-exclusive-yana-1st.html

    BalasPadam
  29. terbaik jugak kan.leh jadi mask kan??sy ni masalah jerawat

    BalasPadam
  30. Masa mude remaja selaku buat tapi tahanla sket bau busuk telur tu..memang berkesan..bukan setakat black head je,white head pon terkeluar sekali

    BalasPadam
  31. kak azzah ade petua nk kecik kn peha x?sy ade search tp byk modern way,sy nk yg tradisional hehe=)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.