Persiapan raya ala kadar

Assalamualaikum....




Syahdunya buat biskot raya malam-malam..boleh tapau masuk mulut.Besok time raya,biskut raya ala kadar la jawapnya.

Tak per biskot raya ala kadar,janji balik kampung..yahoooooooooo!




18 ulasan:

  1. Comelnya bila dibuat doodle:-)

    BalasPadam
  2. comel betul doodle!! :) hehe..

    BalasPadam
  3. comey doodle <3
    kuih raya saya slalu habis sbb makan sorg2 xD

    BalasPadam
  4. Kak Azzah : Nak biskut rayaaaaa ! xDD Hahaha . Kiut miut doodle akak :D

    BalasPadam
  5. sronok la die blik kg.. hehehe.. tahun ne men kuih raya tunjuk2 aje

    BalasPadam
  6. wah.. sambil wat sambil makan ke. ^_^ bak sikit...

    BalasPadam
  7. okla tu, buat sendiri makan sendiri. yg teruknya orng lain buat dia pegi bedal habiskan tak sempat masuk bekas. :P

    BalasPadam
  8. rajinnya akak buat biskut raya..baby tak merengek ke kak? hehehe wah bestnya balik kmpung.. balik perlis eh..hehehe

    BalasPadam
  9. wah.. comel.. kampung kat mana?

    BalasPadam
  10. buat time siang sakit hati sebab anak buah je makan perabih. haha. singgah perak terus la ^^

    BalasPadam
  11. sy x mula lagi..jumpaat ni baru nk mula

    BalasPadam
  12. hehehe.. eyqa un x sabar nak balik kg..

    BalasPadam
  13. heh..raya nanti nak makan apa la tu yer

    BalasPadam
  14. tape ala kadar..janji ada..:)

    BalasPadam
  15. deno pun ala kadar... biskut raya pun tempah je.. hihi :)

    BalasPadam
  16. time panas panas tu yangs edap tu..:)

    BalasPadam
  17. yang reject je yang masuk balang kan:)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.