Review!

Assalamualaikum...



Review lagi..selepas entry review yang lepas,ramai yang tanya macam mana nak join dan dapat banner macam diorang ni.

Sebelum ni azzah masih bukak penyertaan lagi tapi sekarang dah tak bukak lagi..yang dapat banner-banner ni diorang dah letak link kat entry-entry segmen lepas-lepas...jadi sekarang dah tak bole join..

Kalau nak join,tunggu je bila azzah bukak balik segmen macam ni..tu pun lepas habis azzah geledah link-link blog yang join..banyak lagi tu..


Kali ni kebanyakkan bloggers yang azzah kenal..




Cantik gila blog dia..




Blog tuan puteri..:D



My geng..



Geng jugak..



Adik ni blogger baru..sama-sama kita support dia..



Pemes nih..



Maaf salah letak nama blog tapi blog macam ni memang bagus.



Geng jugak..








Tak pasti apa yang azzah lukis..satu tu biri-biri,yang bulat tu ntah apa benda.. Apa lagi,jemput singgah blog diorang.Jangan malu-malu,buat la macam blog sendiri..:D


32 ulasan:

  1. cutenyer... akak nk satu... hehe

    BalasPadam
  2. bertuahnya mereka...tahniah...azzah kalau conduct segmen lagi nnt tag akak ye...terlepas la..huhuhhuu..........

    BalasPadam
  3. wah ada blog yg sy dh follow.kenalah support sesama blogger ye tak ^*

    sis azzah buatlah tutorial utk buat menu tab atau widget title tab,mcm yg sis buat ni..comel sgt2 biri2 tu gerak2.tgh png nk renovate blog pelan2 ngeee ^^

    BalasPadam
  4. saya punya ada!hehe..terima kasih (:

    BalasPadam
  5. alahaii, comell nye > nak jugakk :p ..hehe

    BalasPadam
  6. bila bergerak2 tu rasa comey pulak..

    BalasPadam
  7. ehh.so cute dear !!
    jap2,pemes ke niera?hik3..
    ada2 je azzah ni..
    ada entry menunggu anda sebagai tanda penghargaan !

    BalasPadam
  8. ehh,ada nama awak!
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/banner-kiut-dari-blogger-azzah-untuk.html

    BalasPadam
  9. woot woot utk raihan xde ke? haha..so kawaii lah banner nie..^^

    BalasPadam
  10. comel comel nya semuanya..:)

    BalasPadam
  11. @Pn. Sheila@CCbukan akak da dpt stamp ari tu?he..he..

    BalasPadam
  12. @merahitujambuok,nanti azzah buat tuk MIJ..tapi x tau bila..:D

    BalasPadam
  13. @aisyah humaira'thanx niera..smpai buat entry lagi..

    BalasPadam
  14. @TiraHimeTunggu azzah buat segmen lagi ye..

    BalasPadam
  15. @rAIHanjap nk check nama raihan ada dlm senarai tak..hi..hi

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.