Art trade dengan Linda dan Miss Nuna

Assalamualaikum...



Art trade dari LINDA(cthaslinda)


yes!ni nama nya patung rilakuma..patung ni popular kat korea..

dan dari azzah:








Tak ada 3 warna sebab dah dekat nak raya,jadi azzah bagi doodle bebas/personal je..



Art trade ke 2,dari MISS NUNA



dan dari azzah




Terimakasih sudi art trade dengan azzah..Ada 4 orang lagi belum azzah balas..harap masing-masing sabarla menunggu.

Salam nuzul Al-quran.


14 ulasan:

  1. mulut doodle tu mengiurkan..heeee

    BalasPadam
  2. kawai sumenya..... bercahaya jerk kartun dia.. ^_^

    BalasPadam
  3. alahai..comelnye semua ^^

    salam nuzul quran akak ^^

    BalasPadam
  4. Comel. bile nak kasi GBM plak? hehe..

    BalasPadam
  5. ahhh comey2..ayu jer doodle sis azzah..

    BalasPadam
  6. ahhh comey2..ayu jer doodle sis azzah..

    BalasPadam
  7. yay!!! tenkiu kak!!!

    suke3x!!! :)

    BalasPadam
  8. alahai..azzah lukis ape-ape pon tetap comel! ;)

    BalasPadam
  9. yea dh siap..comelnye kak azzah punyer..suke2..

    BalasPadam
  10. doodle yang bertudung dan sopan.. memang cantik! :)

    p/s: azzahhh.. deno sebenarnya nak minta sesuatu ni.. hihik.. selalu je mintak mcm2 ngan azzah.. sori.. tapi nak gtau jugak hasrat di hati.. hihik :)azzah kan pandai lukis ni, boleh tak azzah buat rama2 simbol sle dgn perkataan SLE sekali? hihihi.. nak ltk kat slidebar.. :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.