Art trade dengan Keri dan Meg

Assalamualaikum...


Dari MEG:


Ok fine,ini doodle paling comel azzah dapat..yang lain pun comel gak tapi ni memang semacam comelnya.Gamaknya meg ni memang lahir-lahir terus reti lukis kot yek..berbakat besar adik sorang ni.

Azzah sebenarnya dah lama duk usha doodle meg tapi segan sebab dia ni pakar doodle..ce pi blog dia,lepas tu godek-godek doodle dia...............rasa nak makan kan doodle dia?.


Dari azzah(segan pulak nak tunjuk..)






















scroll lama sikit bagi nampak macam seprise.


























tadaaaa...






Hope meg berkenan la dan berbesar hati tepek kat mana-mana sudut hati..



Art trade yang kedua:




Dari KERI..

Perasan tak kedua-duanya hebat dalam melukis..pinjam tangan boleh,Keri?.Esok azzah pulangkan balik..:D





dari azzah:





Tak payah nak seprise sangat..redha je la..





Keri Potter!


Suka tak suka tak?.
Terimakasih sudi art trade dengan azzah.


p/s:ada lagi 2 orang..lepas raya baru siapkan..










16 ulasan:

  1. wahhh omeyynyee.. gg doodle gk. huhuhu >.<

    BalasPadam
  2. eii, comey3 semuanye..huhu, gewam !

    BalasPadam
  3. kadang2 uncle fikir kamu dengan cik cempaka ni orang yang sama....

    haha!

    BalasPadam
  4. bestla korang ni pandai lukis cumel2 gini.... tamo jeles...

    BalasPadam
  5. huhuhu..akak tak pernah pandai lukis benda alah ni..sbb memang tak minat lukis..

    BalasPadam
  6. geram kita tgk,comel sangat ni

    BalasPadam
  7. walaweyyhh doodle meg n keri tu memang gempak weii.. gojes giler... geram je tgk...nak picit2..hehehe

    BalasPadam
  8. bestnya banyak dagang seni..

    BalasPadam
  9. comel comel je doodle yg dihasilkan..

    BalasPadam
  10. aihukkkk~comelllll!!
    bile tgk doodle yg sis azzah bg kat meg tetibe rase insaf sebentar sambil mengenang diri yg tak begitu sempurna ni
    (bile la agaknya nak pegi terawih XP)

    BalasPadam
  11. haha keri potter pun boleh..
    stylo rambutnya tu. ni lukisan style baru ke. ok nak ambik ye

    BalasPadam
  12. sumenya comel... wah,, keri potter.. ^_^ ehehe nama baru tu..

    BalasPadam
  13. keri potter..logik juga tu..ehhe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.