Review

Assalamualaikum...


Kita tengok siapa yang bertuah dapat banner..ada 10 blog semua..phew..Tema kali ni rainbow!






Azzah selalu jadi silent reader blog ni..


Singgah la tengok apa yang ada dalam blog ni.

Iqa yang rajin join segmen.

Canggih blog ni..

cantik blog adik ni.

Jangan jeles tengok blog dia..cantik.

Yes!FL pun join aper..

Super mama ni..

Bukan puteri kayangan tapi adik beradik puteri Ledang.

Ayunya tuan blog.

Singgah kenal-kenal ye..Nak ambik banner,save as je..Pada yang menunggu,sila la tunggu lagi sebab segmen azzah buat ni kan tak ada tarikh tamat,jadi bila-bila pun korang akan dapat banner ni.


Sekian.

P/S:Pastikan ambik banner yang ada nama sendiri..orang lain yang nama sama tak leh ambik tau..

21 ulasan:

  1. alamak..jgn la jdi silent reader je...hehehehe :P

    BalasPadam
  2. comelnya...geram tengok..:)

    BalasPadam
  3. comeynya gerak2.. boleh je amik org lain punya sebab nama sama..hahaha

    BalasPadam
  4. bestnya blog dorang kene review.. eheh.. ^_^ cute ar banner tu..

    BalasPadam
  5. @✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ce try godek entry review yg lepas..boleh ikut syarat kt situ..

    BalasPadam
  6. @azizah :)Kalau x de tuan boleh la jijah ambik...

    BalasPadam
  7. @Cik tikahok,nanti k azzah bagi kt tikah ye..

    BalasPadam
  8. thank you kak , comel banner tu,saya ambil ye ..thanks again :D

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.