Freebies doodle raya

Assalamualaikum...



Raya tak sah kalau tak bagi doodle raya free.Yang ni azzah punya..kalau nak,scroll bawah sampai jumpa apa yang berkenan.Doodle ni ada dua versi,versi jelita dan versi cute tapi versi cute tak ada pasangan dia..versi cute tu foreber alone..:D


























Korang boleh letak sendiri ikut kretibiti..semua dah transparent.Kalau boleh kredit tau..


campaign image






32 ulasan:

  1. macam2 jenis warna baju raya..cantik

    BalasPadam
  2. semakin comel doodle azzah...

    BalasPadam
  3. comeynya kak.. baju kurung dia pon cantik2 belaka...hehe

    BalasPadam
  4. amboi begayanya doodle ni, mcm anak patung. suka plak tgok. >e<

    BalasPadam
  5. izinkan sy amik kaler pink ye :) maseh..

    BalasPadam
  6. mana baju raya saya yg wrna coklat gold tu?? mana? :D

    BalasPadam
  7. comel2 sume..raihan amik kaler biru turqoise tuh..hikhik~

    BalasPadam
  8. amik satu yea...yg couple...hehe..thanx...selamat hari raya

    BalasPadam
  9. Akak ! Ianya terlalu-lalu comel sangat :D

    BalasPadam
  10. Wiwwitt..lawa + comel lah semuanyee..naseb baek ade kale pink :)

    BalasPadam
  11. saya nak satu leyh ? yang warna pink bawah sekali (edisi cute) thanks :)

    BalasPadam
  12. aaaaa cute nyer ! cute nyer ! nk amek stu la..tp tataw nk amek kaler ape =="

    BalasPadam
  13. wawa amik satu erk..comey sgt..
    rjin ye buat

    BalasPadam
  14. nak boleh.. nak buat dp fb,,hehe

    BalasPadam
  15. geram betul tengok doodle comel2 ni... nak buat tp tak pandai... "malu".. yg simple boleh la... hihik

    BalasPadam
  16. Comelnyaaaaaaaa :D saya ambil ya utk buat header ^^

    BalasPadam
  17. amik doodles kaler pink..really likes pink =)

    BalasPadam
  18. waa...kawaiii....saya ambil satu ye....
    terima kasih ^_^

    BalasPadam
  19. Comel awak lukis. Saya amik satu. Tq. ^_^

    BalasPadam
  20. akak saya amik satu tau . Buat kad raya ^^ Sy kredit nanti . Dah siap sy bagitau :)

    BalasPadam
  21. azah sori lmbt bgtau sy amek doodle hijau laki perempuan tu ye. TQ :)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.