Segmen Kenali Pelukis Doodle/Kartun Malaysia

Assalamualaikum...


Azzah nak join satu segmen doodler MIJ ni..kenal-kenal pelukis kartun/doodle kat Malaysia..jadi azzah nak kenalkan dengan sorang friend kat FB,




Ni antara doodle penuh makna dari cik FATIN,banyak lagi doodle dia yang boleh di share,kat tumblr pun  ada sebab dia ada tumblr tapi azzah tak ingat pulak url dia.

Walaupun fatin jarang update,sekali update..ha..best..

Antara entry fatin yang azzah suka:

Azzah start kenal dia lama jugak,dari aktif kat doodle dakwah lagi..doodle dia simple je tapi penuh dengan nasihat..

Ni doodler yang azzah kenal,mungkin ramai lagi yang belum kenal dia jadi meh kita kenal-kenalkan.
Nak join?Klik blog MIJ.

Sekian.




14 ulasan:

  1. kalau azzah x share sy pon x th diorg..thanks azzah..=)

    BalasPadam
  2. ramai yang buat doodle sebenarnya kan. tapi dni dok biasa ngan azzah je hehe

    BalasPadam
  3. nak tengok lah..saya suka tengok orang buat doodle..kagum..:)

    BalasPadam
  4. doodle fatin selalu gak berlegar2 di FB.. bnyak ilmu yg fatin kogsikan..thaks for sharing dear

    BalasPadam
  5. seronoknya tgk doodle fatin..cantik sungguh.. ilmu perkongsiaan camni la nak..hehe

    BalasPadam
  6. @merahitujambu:jenuh jugak fikir nk letak siapa..

    BalasPadam
  7. @azizah :)doodle dia walau simple tapi bnyak nasihat kan?

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.