Alert message yang menyampah

Assalamualaikum..


Eh,ada lagi ke?








Jawapnya,itulah kali pertama dan terakhir pergi blog tu.Tak sanggup nak tekan OK dan X banyak kali.

p/s:pada yang terasa,letak satu dah la atau tak payah letak langsung.Tak ada manafaat apa pun alert message ni.


Klik SINI jap..

30 ulasan:

  1. haha..stuju sangat..

    pulak tu komen kena letak verification bagai..setiap kali bukak pg, keluar la mesej tu..adehh

    BalasPadam
  2. setuju! kadang amat menjengkelkan.

    BalasPadam
  3. yeah ! btol tu . rimas sgt .
    huhu

    BalasPadam
  4. LOL.. mmg nek giler r cmtu,, nk tekan button X pun xdpt sbb kne klik bnde alah tu dlu

    BalasPadam
  5. ermmm..mmg btul pun..kalau time bw cukup menyampah kalau jumpe blog yg guna alert mesej ni..Adohai..rasa nak telan plk blog tu biar tak wujud dah...hehehe...bkn ape,dh ramai blogger2 yg bgtau tak pyh guna alert mesej tu tp tak dgr ckp sungguh la dorang ni...buat blog utk syok sendiri ok la...

    BalasPadam
  6. hahaha..camtu pon ada eh..pernah jumpa satu je..takde lagi yg banyak2..

    BalasPadam
  7. kan..kan..kan..sabar jee la..x suka g blog cmtu..ntah apa yang dia tkt sgt..jgn copy laa apa laa

    BalasPadam
  8. @Eera Sheradah tu kalau salah,penat terbeliak biji mata nak taip lain kan?

    BalasPadam
  9. @..cik gugu..kenapa diorang suka letak cam tu?

    BalasPadam
  10. @Raiada..yang paling banyak pernah jumpa,4

    BalasPadam
  11. @merahitujambuhe..he..yang lagi teruk siap buat "bye..bye awak"..huh!

    BalasPadam
  12. jijah sokong! meyusahkan jer..mmg fedup la nak tunggu lelama..hish

    BalasPadam
  13. memang pangkah awal-awal la kalau duk buat tak tahwan gitu,haha

    BalasPadam
  14. hahahahahahahaa. lawak lawak! blog mcm ni memang annoying oh.

    BalasPadam
  15. kalo saya, lebuh dari 2 kali masih keluar ting ting tu, terus tekan pangkah la

    BalasPadam
  16. betul tu. sbnrnye tak payah kott bnde tu.

    BalasPadam
  17. setuju sangat.. kekadang bosang jugak... nak klick banyak2

    BalasPadam
  18. memang menyampahkan.... org nak baca info bukan nak apa.. huhu

    BalasPadam
  19. haha.. mmg serius menyampah dengan alert cenggitu..

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.