Tentang churp-churp

Assalamualaikum
Tengok kat bawah header tu dah ada iklan baru kan?Ha,click lah banyak-banyak kali ye.
Saya baru je pasang siang tadi.Tutorialnya ada kat BLOG SEBELAH.
Dah 7 bulan blogging baru sekarang nak pasang..he..he.Kalau pasang dari mula-mula dulu mesti lama dah dapat hasilnya kan?..Tak pelah,mula dari bawah dulu kan.
Macam best pulak churp-churp ni kan jadi nak promote lah ni.silalah klik banyak sikit yer,boleh buat tambah-tambah belanja baby nanti.berkat mak dia melukis dan menaip kan?.




5 ulasan:

  1. hehehe tak mau klik..nak jentik je! hehe comey..teratur je..:D mesti ada rezeki baby..

    BalasPadam
  2. churp churp mmg lumayan =)

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.