Tips menarik perhatian orang

Assalamualaikum..
Siapa tak nak jadi tumpuan orang kan?.Tak semestinya jadi artis je boleh jadi tumpuan.Kita pun nak jugak tapi kena baca tips ni dulu:


1-Jadikan diri betul-betul tumpuan orang ramai terutama bila dalam sesuatu majlis.




Jangan berselindung disebalik orang ramai atau di bawah meja.Siapa nak kenal kalau menyorok bawah meja?


2-Pilih warna sesuai.

Pilihan warna yang sesuai mampu menarik perhatian jantina berlawanan.Lelaki akan lagi menarik kalau pakai baju warna biru dan perempuan,biasalah pink.Takkan tak tau?
Tapi sekarang dah ramai lelaki pakai baju kemeja warna pink kan?.Tak terkecuali my hasben..nampak so comel..:)
Nak tau warna apa yang buat orang mengelak dari kita?.Nah:




















Warna kuning kehijauan atau orang kita cakap,hijau pucuk pisang.




3-Pakai minyak wangi yang harum sentiasa.Jangan pakai bau yang menyengat hidung.






Tu je tips yang sempat saya kongsi.Nak baca lagi,pi SINI.

20 ulasan:

  1. hoyeah!
    t'baik...
    kalo pkai bju merah merelip siap ngn lip lap lg best!

    BalasPadam
  2. pakai striking2, baru gmpak..ehehee

    BalasPadam
  3. haha.lelaki pakai pink comel apa.wakakaka :P

    BalasPadam
  4. yg last tu sebijik macam model .. haha kak azzah the best .. haha

    BalasPadam
  5. terbaik lah! tonjolkan sikit diri tu..hee

    BalasPadam
  6. hijau pucuk pisang xley ek...bako baju warna cam2..hehee

    BalasPadam
  7. hehe...azzah nk tau..nad pernah pakai bju kurung serba pink...lepas tu one guy oanggil nad gadis pink..hehe..:)

    new entry :: Diam Tanpa Kata ツ

    BalasPadam
  8. bagus gak kan.tapi kaa\lau pakai minyak wangi sama\pai sy kt sebelah naik poning cmne tu

    BalasPadam
  9. 1 lg..gelak kuat2,kompem org tertarik haha (^_^)

    BalasPadam
  10. @SoLy SoLicioushe..he..tapi nanti orang sakit mata

    BalasPadam
  11. @cik aishaeh jangan dibakar,sedekah je kart sini.bole buat kain buruk

    BalasPadam
  12. @merahitujambutu dia salah pakai minyak wangi tu

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.