Batuk dan anak-anaknya

Assalamuaalaikum


Dah seminggu lebih dah saya batuk,berbotol-botol ubat batuk dah telan still tak lega-lega.Pergi check doktor,dia cakap tak ada apa.Cuma kena minum banyak air suam tapi macam tu jugak.
Saya jarang batuk tapi kalau dah sekali batuk,mesti melarat-larat.




Batuk-batuk pun sempat jugak edit blog,update malas..he..he.

14 ulasan:

  1. jaga diri elok2... hati2 makan ubat time pregnant ni...

    BalasPadam
  2. moga cpt sembuh.. tp edit blog mmg lg syok dr hupdate taw ;p

    BalasPadam
  3. semoga cepat sembuh..minum air byk2...batuk ni memang pyah nk reda..but byk2 bersbr yew??? ^.^

    BalasPadam
  4. @..cik gugu..tau tak pe..tu yang blog cik gugu asyik bertukar je kaler dan header

    BalasPadam
  5. @?Lady Ainaa?tu la..nak cuba petua tradisional pulak

    BalasPadam
  6. demam ke? -->rumet pom demam.. kesian asyik batok2..

    http://bulatmata.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. alamak zah..makan ubat batuk ms pregnant!..harap2 tak jd ape2..hehe :P

    BalasPadam
  8. owh samalah kite sis!dah 3 mgu ni batuk kahak,nak buat keja kat office pun asyik batuk,tidur pun tak lena,letih makan ubat dah.tiap mlm b4 tido kite makan madu perah limau baru tekak sedap sikit.

    sejak batuk2 mmg tak larat nak uodate blog rasa dh 2 mgu tak update apa2 hehehe

    BalasPadam

terimakasih sudi komen.azzah lagi berterimakasih jika tiada spam/link biru di sini..:)

 
Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.